NEWS

Još samo tjedan dana za prijave za Unilineovu stipendiju

Unilineov program stipendiranja (1)
23.10.2019. 22:43; Učitavanja: 67; Početna / Gospodarstvo / Još samo tjedan dana za prijave za Unilineovu stipendiju

– Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, kontinuirano ulaže u nove kadrove i edukaciju zaposlenika. Tim ciljem kompanija je oformila program stipendiranja u sklopu kojeg studentima završnih godina diplomskih i preddiplomskih studija nude stipendiju, stručnu praksu i stjecanje prvog radnog iskustva u turizmu.

Stipendija u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna isplaćivat će se tijekom tekuće akademske godine, a mogu se prijaviti studenti iz cijele Hrvatske koji su na završnim godinama turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije i koji ne primaju stipendiju od drugih pravnih osoba. Natječaj je otvoren do kraja mjeseca, a studenti će osim stipendije proći poseban mentorski program kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

 „Program stipendiranja jedan je od modela koji smo osmislili za privlačenje mladih, kreativnih i ambicioznih ljudi koji već za vrijeme studiranja žele započeti  karijeru u atraktivnom sektoru kao što je turizam. Kontinuirano razvijamo nova tržišta i mladim ljudima omogućujemo stjecanje novih znanja i vještina te mogućnost prolaska više odjela i segmenata poslovanja. I sama sam se kao student zaposlila u Unilineu i tako započela svoju poslovnu karijeru te pozivam sve zainteresirane da se jave na natječaj i postanu budući kolege“, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala u Unilineu.

Motivacija i ambicija kandidata je, uz akademski uspjeh, Unilineu izuzetno važna. Stoga će studenti koji su zainteresirani za stipendiju uz motivacijsko pismo kao oblik prijave proći kroz pismenu i usmenu provjeru znanja, provjeru poznavanja stranog jezika te razgovor s Unilineovim stručnjacima. Studenti su pozvani podnijeti svoje prijave do 31. listopada 2019. godine, a više detalja o kompaniji te informacije o prijavi možete  pronaći na web stranici – www.uniline.hr.

Print Friendly, PDF & Email