NEWS

Besplatna konferencija za poduzetnice u Poreču “Prkosne i ponosne” u petak, 25. listopada

Businesswoman in office working on desktop computer
23.10.2019. 22:48; Učitavanja: 106; Početna / Gospodarstvo / Besplatna konferencija za poduzetnice u Poreču “Prkosne i ponosne” u petak, 25. listopada

U sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 25. listopada 2019. u Domu obrtnika u Poreču (Partizanska 5a) održat će se konferencija za poduzetnice i žene koje razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Konferenciju organizira Women in Adria, u suradnji s Gradom Porečom-Parenzo, HBOR-om, A1, Unicreditom i Avonom.

Konferencije iz ciklusa Prkosne i ponosne održavaju se diljem Hrvatske, a naslov duguju činjenici da su prkos i ponos neizostavni dijelovi uspjeha hrvatskih poduzetnica.

Svoj će poduzetnički put koji uključuje i uspone i padove, sudionicama konferencije razotkriti Milena Mičić, znanstvenica koja vodi Aquarium Pula, jedan od najuspješnijih akvarija u ovom dijelu Europe. Ona je ove godine jedna od finalistica za najbolju hrvatsku poduzetnicu.

Serijska poduzetnica i autorica knjiga o poduzetništvu Kristina Ercegović govorit će o tome kako izgraditi posao, a pritom ne izgorjeti.

Među ostalim su temama konferencije: kako najbolje iskoristiti sredstva iz nacionalnih te fondova Europske unije, kako za financiranje koristiti kredite HBOR-a te kako si osigurati naplaćivanje potraživanja.

Budući da je među ciljevima konferencije, uz edukaciju i povezivanje poduzetnica, i pokretanje dijaloga s lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva, na konferenciji će se održati okrugli stol o tome kako lokalne vlasti mogu poduprijeti žensko poduzetništvo. U raspravi će sudjelovati predstavnici Grada Poreča-Parenzo i Istarske županije.

Konferencija će trajati od 9 do 15 sati.

Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prethodna prijava putem internetske stranice mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria koja konferenciju organizira.

Zahvaljujući potpori Grada Poreča-Parenzo, sve sudionice konferencije na dar će dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Print Friendly, PDF & Email