NEWS

Javni poziv Upravnog odjela za turizam Istarske županije na uključivanje u obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri 2016. godine

wtd_logo_eng
02.09.2016. 13:54; ; Početna / Gospodarstvo / Javni poziv Upravnog odjela za turizam Istarske županije na uključivanje u obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri 2016. godine

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je javni poziv kojim poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga, koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe u obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma, kako bi našu turističku ponudu zajednički na jedan dan, u subotu 01. listopada 2016. od 10-18 sati, učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima Istre. Inicijativa za aktivno uključivanje i primjereno obilježavanje dana posvećenog turizmu potaknuta je ovogodišnjom temom Svjetskog dana turizma koja glasi ”Turizam za sve: promicanje sveopće dostupnosti”.

Svi koji se žele uključiti pozvani su da najkasnije do petka 09. rujna dostave ispunjeni obrazac u kojem trebaju navesti sadržaje i usluge koje bi u suradnji s Istarskom županijom toga dana ponudili besplatno ili po povoljnijim cijenama. Prijave se dostavljaju u elektronskom obliku slanjem na e-mail adresu: [email protected], te osobno ili poštom na adresu:

Istarska županija
Upravni odjel za turizam
Partizanska 5a, 52440 Poreč-Parenzo

(Prijava na javni poziv za obilježavanje

Svjetskog dana turizma)

 

a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam osobno, te slanjem upita e-mailom ili pozivom na broj 052/351-602.

Print Friendly, PDF & Email