NEWS

Jahanje: Ivan Babić iz Seline osvojio 1. mjesto na Državnom prvenstvu u daljinskom jahanju !

29.08.2016. 12:00; ; Početna / Slider / Jahanje: Ivan Babić iz Seline osvojio 1. mjesto na Državnom prvenstvu u daljinskom jahanju !
Ivan Babic_01

Na netom završenom državnom prvenstvu u daljinskom jahanju u organizaciji HKS-a , održanom 27.08.2016. u Slavonskom Brodu, Ivan Babić iz Seline, Sveti Lovreč osvojio je 1.mjesto i okitio se naslovom državnog prvaka u diciplini daljinskog jahanja za juniore.  Ivan Babić je pobjedu odnio na utakmici CEN 1* na duljini staze 80 km.
Na zahtjevnoj ali dobro pripremljenoj stazi na području KK Ramarin iz Garčina , po vrlo sparnom vremenu Ivan Babić i njegov dobro pripremljen konj Rubin uz svestranu podršku njegovog logističkog tima iz KK Soko iz Pazina, uspjeli su u zadanom vremenu savladati zahtjevnu dionicu dugu 80 km , te u završnoj 3.etapi prestići konkurenciju , zauzeti 1. mjesto i osvojiti naslov državnog prvaka.

Ivan Babić je član KK Soko iz Pazina, te se u natjecanju konjičke discipline daljinsko jahanje bavi već niz godina. Nakon osvojenog prošlogodišnjeg naslova pobjednika Croatia Cupa sa svojim konjem Orionom, ove je godine na državnom prvenstvu odlučio nastupiti sa konjem Rubinom, kojeg inače trenira i jaši njegov brat Fabian Babić.
Zajedničkim dugotrajnim i napornim vježbanjem braća Ivan i Fabian Babić uspijeli su svoj trud pretvoriti u njima najdražu nagradu koju su zato mogli dobiti – Okrunili sebe i svoga konja naslovom državnog prvaka.

A.B.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email