NEWS
LUTRIJA T

Iznimno uspješan nastup porečkih ritmičkih gimnastičarki na Leda cup-u, međunarodnom turniru u Zagrebu

SLIKA 3 (1)
02.11.2021. 09:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Iznimno uspješan nastup porečkih ritmičkih gimnastičarki na Leda cup-u, međunarodnom turniru u Zagrebu

Proteklog vikenda je u Zagrebu, u dvorani Doma sportova održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici Leda cup 2021 na kojem je sudjelovalo  oko 200 gimnastičarki.
U subotu je bilo natjecanje A kategorije u kojoj su nastupile naše juniorke.
Gresa Ramadani je u kategoriji 2008. godišta osvojila 2. mjesto u vježbi sa obručem, 2. mjesto u vježbi sa loptom, te 3. mjesto u vježbi sa trakom.
Petra Belević je u kategoriji 2007. godišta osvojila 2. mjesto u vježbi sa trakom, 3. mjesto u vježbi sa čunjevima te 4. mjesto u vježbi sa loptom.
U B kategoriji  juniorka Ana Cvitković je osvojila 1. mjesto u vježbi sa loptom, te 3. mjesto u vježbi sa obručem.
U kategoriji kadetkinja Lea Jugovac je osvojila 2. mjesta u vježbama sa obručem i loptom, Lara Cramer 1. mjesto u vježbi sa loptom, te 7. mjesto u vježbi sa obručem.
Mia Tubaković je osvojila dva 3. mjesta u vježbama sa obručem i loptom, a Marie Lou Čugalj je osvojila 2. mjesto u vježbi sa obručem te 8. mjesto u vježbi sa loptom.
U kategoriji mlađih kadetkinja Umma Ramadani je osvojila 3. mjesto u vježbi sa obručem te 6. u vježbi bez rekvizita, Luana Milotić je osvojila 2. mjesto u vježbi sa obručem, te 8. u vježbi bez rekvizita, Rita Gulić je osvojila 4. mjesto u vježbi sa obručem i 6. u vježbi bez rekvizita, a Olja Trbović je osvojila dva 8. mjesta u vježbama bez rekvizita i sa obručem.

Bio je to iznimno uspješan vikend za porečke gimnastičarke, a već ovoga vikenda ih očekuje u  subotu Završnica kupa Hrvatske u B programu, a u nedjelju Pojedinačno i višebojsko prvenstvo Hrvatske u A programu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email