NEWS
valfresco

IDS apsolutni pobjednik izbora za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča

73399827_2545426612203149_1867347618753937408_o
27.10.2019. 21:38; Učitavanja: 2.029; Početna / Politika / IDS apsolutni pobjednik izbora za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča

Na danas održanim izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča, IDS je, prema neslužbenim rezultatima, ostvario nadmoćnu pobjedu i osvojio 60 mjesta u vijećima mjesnih odbora od ukupno 70, što je najbolji rezultat u Poreču ikada na mjesnim odborima. Naime, IDS je osvojio 85 % svih vijećničkih mandata.

– Građani Poreča su prepoznali naš rad, posebno našu borbu za ravnomjeran razvoj svih dijelova Poreča i kvalitetne programe što je rezultat naše intenzivne komunikacije s građanima, istaknuo je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

– Iako je odaziv slabiji u odnosu na lokalne izbore, ovi su izbori važni jer se odlučivalo o razini vlasti koja najbliže surađuje s građanima u unaprjeđivanju njihove životne sredine te su dobar pokazatelj opredjeljenja biračkog tijela”, napominje Jakus.

– Jedina smo stranka koja se kandidirala u svim mjesnim odborima, što pokazuje kako nam je svaki mjesni odbor, svako naselje, svaka ulica i svaki stanovnik našeg grada bitan, naglašava Jakus dodajući da “sigurno je da je povjerenje koje smo dobili rezultat kvalitetnih kandidata i dobrog programa, ali i konkretnog rada naših ljudi na terenu, na čemu im od srca zahvaljujem i čestitam”.

“I ovi izbori za mjesne odbora Grada Poreča pokazali su da je IDS najjača stranka u gradu bez ozbiljne konkurencije. Želim se zahvalit svim članovima, volonterima i simpatizerima koju su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha”, zaključio je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

ISTARSKI DEMOKRATSKI SABOR

Prema nesluźbenim podacima na izborima za članove Vijeća mjesnih odbora u

  • MO A.Butorac SDP 1, SIP /stranka I Pernara/1, 5 IDS,
  • MO Joakim Rakovac 1 nezavisni, 6 IDS,
  • MO Fuskulin 1SIP ,6 IDS,
  • MO Veli Maj 1 HNS,6 IDS,
  • MO Baderna 4 nezavisni 3 IDS,
  • MO Nova Vas 1 SDP, 6 IDS,
  • ostale MO 7 IDS,

    REZULTATI SU NESLUZBENI !

Print Friendly, PDF & Email