NEWS

I dalje se možete besplatno reklamirati !?

17.05.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / I dalje se možete besplatno reklamirati !?
875IMG_2690_1.JPG

Uprkos i unatoč činjenici da je Usluga u nekoliko navrata službeno zatražila od organizatora Motor show-a, firme Skok automobili iz Brtonigle, da se parkiralište dovede u stanje prije organizacije priredbe, od toga nema ništa. Nakon što je uklonjena "rampa" te nekoliko dana nakon toga i asfaltirani procjepi kroz parkiralište, betonski su blokovi samo preseljeni sa parkirnih mjesta na obrub parkirališta. Navodno, nema se s čim odvesti. Pitamo se kako su onda betoni došli – pa nisu pali s neba ?
Čitali smo prije neki dan da je organizator obećao Uslugi kako će betonske blokove ukloniti sa parkirališta do 16.5.2008. (petak), gotovo mjesec dana nakon završetka priredbe.
Danas je subota, i svi su blokovi uredno poslagani tamo gdje su i bili prije, a neki od njih tu stoje još od prošle godine !
Izgledaju ružno, nakaradno  i nemaju nikakve veze sa uređenjem zelenih površina grada niti nam služe kao primjer brige o izgledu turističkog središta.
Podsjetimo da je organizator javnu površinu dobio na korištenje u trajanju 4 dana, da prema informacijama Usluga nije dobila nikakvu naknadu za to, da su svi izlagači uredno plaćali za najam prostora (neslužbeno navodno 20 Eura po m2), pa se iz te recepture ponašanja može izvući i zaključak kako će valjda Usluga morati o svojem trošku odvesti betonske blokove.
Ili će se možda čekati studeni, kada po tradiciji dolazi slijedeća auto-moto priredba ?

B.Gr.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email