NEWS

Humanitarni studentski Advent na Veleri (Veleučilište Rijeka) i izložbe fotografija

AdventNaVeleri
04.12.2023. 19:17; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Humanitarni studentski Advent na Veleri (Veleučilište Rijeka) i izložbe fotografija

Studentski zbor i Udruga studenata Veleučilišta u Rijeci i ove godine od 5. do 7. prosinca organiziraju humanitarni studentski Advent na Veleri ispred zgrade Veleučilišta u Rijeci na adresi Vukovarska 58.

Na adventskoj kućici studenti će nuditi adventske kobasice s dinstanim zeljem i kuhano vino od 16 do 22 sata.
Posebnost Adventa na Veleri svakako je činjenica da su vino koje se koristi u pripremi ovog blagdanskog napitka proizveli studenti Poljoprivrednog odjela Veleučilišta u Rijeci.

Advent će biti popraćen i glazbom, a kobasice i kuhano vino nudit će se po promotivnim cijenama.
Studentski advent ima prvenstveno humanitarni karakter jer će se sva prikupljena sredstva dati u humanitarne svrhe kao i svake godine do sada. Humanitarni studentski Advent na Veleri održava se već četvrtu godinu zaredom te je iniciran i organiziran od strane studentskih organizacija koje djeluju na Veleučilištu u Rijeci, a koje prvenstveno čine Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci i Udruga studenata Veleučilišta u Rijeci.

U četvrtak, 7. prosinca u 16:30 sati u zgradi Veleučilišta u Rijeci na adresi Vukovarska 58 bit će otvorena izložba fotografija “Svijet iz moje perspektive” studenta Josipa Počuče te adventska izložba fotografija studenata i alumna.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email