NEWS

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč održan je danas prijem za volontere povodom Međunarodnog dana volontera

Volonteri 3
04.12.2023. 19:28; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč održan je danas prijem za volontere povodom Međunarodnog dana volontera

Ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar zahvalila je u ime korisnika i zaposlenika Doma svim volonterkama i volonterima na cjelogodišnjem trudu i aktivnostima u koje su bili uključeni. U Domu su bile aktivne 24 volonterke i volontera koji su  živote starijih osoba učinili beskrajno sadržajnijim, veselijim i ljepšim sudjelujući u molitvenoj grupi, svirajući na proslavama i rođendanima, sudjelujući na kreativnim radionicama, u društvenim igrama, šetnjama s korisnicima, vodeći medicinsku rekreaciju, na individualnim druženjima, uređujući frizure korisnika.

Kroz ovu 2023. godinu volonterke i volonteri Doma odradili su preko 800 volonterskih sati, što je ogroman doprinos kvaliteti života korisnika, ali i cijeloj zajednici. Najveći broj volonterski sati odradila je volonterka Dragica Šuran koja je zajednici doprinijela sa 121 volonterskim satom, vodeći medicinsku rekreaciju i literarnu grupu. Najmlađa domska volonterka je frizerka Paola Terlević.

Gradonačelnik Loris Peršurić zahvalio je volonterkama i volonterima Doma te je istaknuo da su i njihove aktivnosti doprinos kvaliteti života Grada Poreča-Parenzo. U gradu se aktivno radi, otvaraju se brojni novi objekti i institucije, ali poseban značaj našem gradu daju upravo ljudi velikog srca kakvi su volonteri koji djeluju u Domu. Gradonačelnik je prisutne volontere pozvao na sutrašnju prigodnu svečanost povodom Međunarodnog dana volontera. 

U znak zahvale za njihovu cjelogodišnju aktivnost, volonterkama i volonterima uručene su zahvalnice i prigodni pokloni.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email