NEWS

Gradonačelnik Peršurić održao radni sastanak s predstavnicima Udruženja obrtnika

Velenik, Klarić, Peršurić i Kalčić
12.07.2022. 18:39; ; Početna / Gospodarstvo / Gradonačelnik Peršurić održao radni sastanak s predstavnicima Udruženja obrtnika

Gradonačelnik Loris Peršurić održao je danas radni sastanak s novoizabranom predsjednicom Udruženja obrtnika Poreč, Valencijom Klarić, te bivšim predsjednikom i sada dopredsjednikom Zoranom Kalčićem i tajnikom Robertom Velenikom. Novo je predsjedništvo Udruženja obrtnika odabrano na konstituirajućoj sjednici održanoj krajem prošlog mjeseca, a Klarić je, ujedno čelnica Ceha frizera i kozmetičara, na skupštini jednoglasno potvrđena, te je Udruženje nakon pola stoljeća na čelu ponovo dobilo ženu. Kalčić je funkciju predsjednika obavljao osam godina.

Predstavnici Udruženja obrtnika na sastanku su s gradonačelnikom istaknuli kako je Udruženje u prethodnom mandatu riješilo sve kreditne obaveze, a cilj je održati stabilnost uz nastavak aktivnosti i suradnju s lokalnom zajednicom.

Gradonačelnik Peršurić pohvalio je dobru suradnju koju Grad ima sa Udruženjem, te izrazio nadu kako će se ona nastaviti i ubuduće. Na sastanku je bilo govora o pitanjima koja zanimaju obrtnike na području grada, ali i općenito, a dogovoreno ja da se ovakvi zajednički sastanci održavaju i češće kako bi se pratile potrebe i pružila podrška i pomoć obrtnicima u okviru svojih mogućnosti, ali i kroz razne edukacije. 

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email