Gradonačelnik Loris Peršurić održao prijem za Amira Rešidovića povodom niza ostvarenih uspjeha na karate turnirima

2 (91)
24.02.2020. 13:32; ; Početna / Sport i rekreacija / Gradonačelnik Loris Peršurić održao prijem za Amira Rešidovića povodom niza ostvarenih uspjeha na karate turnirima

Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić održao je u ponedjeljak, 24. veljače 2020. prijem za porečkog karatista Amira Rešidovića povodom ostvarenog uspjeha na 9. Grand Prixu Međimurja, gdje je osvojio srebrnu i zlatnu medalju, dok je na Prvenstvu Hrvatske po peti puta postao prvak Hrvatske u kategoriji veterana +35 godina, zajedno s Josipom Leutarom i Markom Paliagom. Prijemu se pridružio i predsjednik Karate kluba Finida Mirko Banović.

– Sportaši, kao i svi oni koji kroz svoj rad, trud i talent predstavljaju ime svojega grada, za nas su najbolji ambasadori Poreča. Amir Rešidović niže uspjehe i nosi ime našega grada po cijelome svijetu već godinama, i ovaj prijem samo je mali oblik zahvale i čestitke na svim ostvarenim rezultatima. Vjerujem da je još puno uspjeha pred Amirom ali i cijelim klubom, a mi ćemo se truditi kao Grad biti podrška na ovom putu kroz povećanje sredstva u proračun i Fond za izvrsnost u sportu.

Rešidović se zahvalio gradonačelniku i predsjedniku kluba na podršci. – Zahvaljujući dobroj formi, želji za treniranjem i mogućnosti sudjelovanja na natjecanjima, i dalje svom klubu i Poreču donosim medalje u različitim kategorijama., rekao je Rešidović, napomenuvši kako je upravo on 1983. Poreču donio prvu seniorsku medalju u karateu. Pozvao je mlade da sport uključe u svoj svakodnevni život.

 – Ja, kao djed s 59 godina treniram i još ostvarujem dobre rezultate. Počnite se baviti sportom jer vam on može dati dosta., zaključio je Rešidović.

Banović je pohvalio uspjehe kluba, posebice veterana, koji već godinama ostvaruju dobre rezultate. Klub je najbolji u Istri po rezultatima, a veseli ga što imaju uzraste od vrtića do 59 godina.

Grad Poreč, A.T.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email