NEWS

Grad Poreč: uređene piknik zona i igrališta u Radošima i Kosinožićima u skladu s iskazanim željama mještana

uređenje piknik zona
20.03.2024. 22:43; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč: uređene piknik zona i igrališta u Radošima i Kosinožićima u skladu s iskazanim željama mještana

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s uređenjem piknik zona na području Grada i prigradskih naselja prema iskazanim željama mještana i predstavnika mjesnih odbora.
Tako je ovih dana završeno postavljanje drvenih sjenica, odnosno uređenje piknik zona kraj dječjih igrališta u Radošima i Kosinožićima. Sjenice su postavljenje te će biti opremljene ugrađenim stolovima i klupama za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci.

Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posijat će se trava, a po potrebi i dodatno hortikulturno urediti. Također, za navedena igrališta u izradi je projekt preuređenja, te će dobiti i nova igrala i klupe.

Postavljanje piknik zona po gradskim i prigradskim naseljima pokazalo se kao dobro prihvaćeno od strane mještana i gostiju, pogotovo jer su najčešće postavljene uz dječja i polivalentna igrališta kao dodatni sadržaj.
Tako će u narednom periodu drvene sjenice biti postavljene i u naseljima na području mjesnih odbora Mate Balota, Veli Maj i Žbandaj. Grad Poreč-Parenzo i UO za komunalni sustav i dalje će nastaviti s uređenjem i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email