NEWS

Grad Poreč postavio “piknik zone” u Spinčićevoj ulici, Varvarima, Ladrovićima, Novoj Vasi i Červaru

Nova Vas
30.06.2023. 22:06; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč postavio “piknik zone” u Spinčićevoj ulici, Varvarima, Ladrovićima, Novoj Vasi i Červaru

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s uređenjem igrališta na području Grada i prigradskih naselja prema iskazanim željama mještana i predstavnika mjesnih odbora.
Tako je ovih dana završeno postavljanje drvenih sjenica, odnosno uređenje piknik zona kraj dječjih igrališta u Novoj Vasi i Varvarima (Ulica Piantade), Ladrovićima, u središtu naselja Červar, te u Spinčićevoj ulici u centru grada. Sjenice su postavljenje na betonske podloge, te imaju ugrađene stolove i klupe za ugodnije druženje i zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci.

Tako su sjenicu u naselju Červar već sinoć “isprobali” mještani i predstavnici mjesnog odbora Veli Maj, a druženje za danas najavili i stanari Spinčićeve ulice.

Po završetku radova na zemljane površine oko sjenica posijat će se trava, a najesen po potrebi i dodatno hortikulturno urediti.

Postavljanje piknik zona po gradskim i prigradskim naseljima pokazalo se kao dobro prihvaćeno od strane mještana i gostiju, pogotovo jer su najčešće postavljene uz dječja i polivalentna igrališta kao dodatni sadržaj. Grad Poreč i UO za komunalni sustav i dalje će nastaviti s uređenjem i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email