NEWS

Gipsy Kings, Bajaga i Instruktori, Tomislav Bralić i Vlatko Stefanovski na festivalu “U zagrljaju kamena i mora” u Vrsaru

347655046_770016408460319_1588690217285147936_n
14.07.2023. 20:17; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Gipsy Kings, Bajaga i Instruktori, Tomislav Bralić i Vlatko Stefanovski na festivalu “U zagrljaju kamena i mora” u Vrsaru
U Vrsaru se od 24. do 27. kolovoza održava treći po redu festival “U zagrljaju kamena i mora” u prekrasnom ambijentu Kamenoloma Montraker. Festival je već postao prepoznatljiv po kvalitetnom glazbenom programu i impresivnoj lokaciji, koja pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.
 
Ovogodišnji festival donosi vrhunske izvođače iz regije i šire, a među njima su Bajaga i Instruktori, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Vlatko Stefanovski & V3 Trio te jedan od najpopularnijih svjetskih bendova, Gipsy Kings.
 
Četvrtak, 24. kolovoza, rezerviran je za nastup Bajage i Instruktora, legendarnog benda koji već desetljećima osvaja publiku svojim hitovima poput “Ti Se Ljubis “, “Sa druge strane jastuka” i “Dvadeseti vek”.
 
Slijedi nastup Tomislava Bralića i klape Intrade u petak, 25. kolovoza, koji će svojim izvedbama dalmatinskih pjesama sigurno rasplesati sve prisutne.
 
Subota, 26. kolovoza, donosi nastup Vlatka Stefanovskog i V3 Trija, koji će oduševiti ljubitelje jazz i blues glazbe te svirke na gitari.
 
Posljednji dan festivala, nedjelja 27. kolovoza, rezerviran je za vrhunac večeri, nastup Gipsy Kingsa. Ovaj francuski bend koji je svojim zvukom inspiriran flamencom i romskom glazbom, postao je svjetski poznat po hitovima poput “Bamboleo” i “Volare”.
 
Organizatori festivala su se pobrinuli da posjetitelji osim vrhunske glazbe, uživaju i u predivnoj prirodi i ambijentu Kamenoloma Montraker.
Karte za festival već su u prodaji. Stoga se preporučuje što ranija kupovina karata kako ne biste propustili ovu nezaboravnu glazbenu manifestaciju u Vrsaru.
 
 
Print Friendly, PDF & Email