NEWS

Filip Ćurko, za kojeg je organizirana humanitarna akcija SRETNO SRCE, uspješno je operiran 28. veljače

received_699397631058758
06.03.2022. 14:52; ; Početna / Lifestyle / Ostalo / Filip Ćurko, za kojeg je organizirana humanitarna akcija SRETNO SRCE, uspješno je operiran 28. veljače

Nakon mjesec i nešto više dana otkako je započela humanitarna akcija SRETNO SRCE u kojoj su se prikupljala financijska sredstva za pomoć oko troškova operacije našem malom Filipu Ćurku i njegovoj obitelji.
Filip je imao zakazanu operaciju još 14.02.2022., međutim, taj je termin bio odgođen od strane bolnice poradi hitnoća koje su imali u međuvremenu.
S najvećom radošću javljamo kako je naš hrabri Filip, dana 28.02.2022. uspješno operiran. Operacija je trajala osam i pol sati, koji su zasigurno bili najduži za Filipove roditelje, Branku i Deana.

Danas svakako možemo reći da su i srca sviju nas koji smo na bilo koji način sudjelovali u ovoj divnoj akciji, itekako sretna i mirnija, kaže Nataša Cvijanović iz inicijative Građani za građane, kao organizatora ove akcije.

Također, ovim putem javljamo da na današnji dan, 06.03.2022. zaustavljamo akciju prikupljanja financijskih sredstava jer je novac koji je do sada prikupljen – dovoljan za sve troškove oko operacije i svega onoga što obitelj naknadno čeka.

Žiro račun otvoren isključivo za ovu akciju, po zakonu Ureda Državne Uprave, mora ostati otvoren do 25.04.2022., kako je sama akcija i prijavljena, međutim, još jednom naglašavamo kako potencijalno buduće donacije nisu potrebne.

Iako je riječ HVALA u ovoj situaciji zaista pre skromna obzirom na ogromno davanje svih onih koji su se u akciju uključili, obitelj Ćurko zajedno s građanskom inicijativom GRAĐANI ZA GRAĐANE, iz svega srca zahvaljuje svima vama koji ste Filipu omogućili da lakše i hrabrije prebrodi i ovu životnu bitku.

Nakon što nam se Filip i Dean vrate, kao i po završetku same akcije, svakako ćemo vam se ponovno obratiti i informirati o Filipovom stanju.

Prenosimo vam i Filipove pozdrave i zagrljaje.

Nataša Cvijanović

P.I.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email