NEWS
VALFRESCO sredina

Eva Leona Komšić svjetska je juniorska prvakinja u kick boxingu !

2022-10-09_23h33_02
09.10.2022. 23:33; ; Početna / Sport i rekreacija / Eva Leona Komšić svjetska je juniorska prvakinja u kick boxingu !

U Talijanskom Jesolu je od 30.9.2022. do 9.10.2022. godine održano Svjetsko Kickboxing Prvenstvo za Djecu, Kadete i Juniore. Prvenstvo je održano u svim tatami i ringovnim disciplinama. Na prvenstvu je sudjeluvalo više od 1900 natjecatelja iz 64 države. Među njima i dvanaestoro reprezentativaca iz četiri kluba,članova KICKBOXING SAVEZA ISTARSKE ŽUPANIJE: KBK”PLANET SPORT” Pula, KBK “KING” Poreč i KBK “BUJE” Buje,KBK “FIGHTER” Buzet.
Istarske reprezentativce vodili su njihovi tgreneri: Edi Višković,Leonardo Komšić i Dragan Ljuboja.

Istarski reprezentativci vratili su se kući sa DVIJE TITULE SVJETSKIH PRVAKA i dvije brončane medalje.

– Titulu Svjetske prvakinje osvojila je EVA LEONA KOMŠIĆ  iz  KBK “KING” Poreč, u kategoriji: KICK LIGHT- Juniorke do 55 kg.

– Titulu Svjetskog prvaka osvojio je IVANO ČELIĆ iz KBK “PLANET SPORT” Pula, u kategoriji LIGHT CONTACT – Stariji kadeti  + 69 kg. IVANO je osvojio i brončanu medalju u kategoriji POINT FIGHTING -Stariji kadeti + 69 kg

– Brončanu medalju osvojila je  ANĐELINA VIDEC iz KBK “BUJE” Buje u kategoriji K-1 Juniorke do 48 kg.

Donijeti kući dvije titule Svjetskih prvaka i dvije bronce,veliki je uspjeh Istarskih sportaša i Istarskog kickboxinga. Treba napomenuti da je prvenstvo bilo brojno i da su sve kategorije bile popunjene sa velikim brojem boraca i tim više je uspjeh veći.

Ostali Istarski reprezentativci zaustavljeni su u borbama za medalje.Ovo prvenstvo je veliko i vrijedno iskustvo za naše borce i ovakav uspjeh još je jedan dokaz koliko se vrijedno ikvalitetno radi u klubovima,članovima Kickboxing Saveza Istarske Županije.Pripreme reprezentativaca trajale su cijelo ljeto i ovakav uspjeh najveća je nagrada za njihov trud.

KBSIŽ

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna