NEWS
VALFRESCO sredina

EU projekt ENDURANCE usmjeren na povezivanje sporta i poduzetništva u završnoj fazi

1 projektni tim
01.10.2022. 13:04; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / EU projekt ENDURANCE usmjeren na povezivanje sporta i poduzetništva u završnoj fazi

Nakon dvije pandemijske godine, u Pescari je u srijedu 14. rujna održan partnerski međunarodni sastanak projekta ENDURANCE Entrepreneurial Capacity-building for Sport sufinanciranog iz programa Erasmus +. Ovim sastankom partneri iz sedam europskih zemalja, među kojima i Sportska zajednica grada Poreča, razmijenili su iskustva izrađenim obrazovnim materijalima u vlastitoj zemlji koji se mogu pronaći na sljedećoj poveznici https://www.enduranceproject.eu/ ,  te su prezentirali dostignute rezultate projekta i donijeli plan aktivnosti do kraja listopada kada i službeno završava projekt.

Tako će se 04. listopada 2022. organizirati Endurance Event na kojem će se prezentirati izrađena web platforma, upotreba iste za sve one koji su zainteresirani za poduzetništvo, predstaviti obrazovni materijali koji su pilotirani na gotovo 750 sudionika te potaknuti rasprava o mogućnostima za poticanje sportaša da postanu poduzetnici.

Projekt Endurance započelo je 01.11.2020. godine, a SZGP je uz podršku Grada Poreča-Parenzo aktivno sudjelovala u provedbi, doprinijela kvaliteti projekta i promociji na međunarodnoj razini.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna