NEWS
Ljekarna

Emma Berta Bočkor iz Karate kluba Shotokan Umag izborila nastup na Europskom prvenstvu u Finskoj

Emma Berta Bočkor i trener Senad Barjamović
10.07.2021. 11:22; ; Početna / Sport i rekreacija / Emma Berta Bočkor iz Karate kluba Shotokan Umag izborila nastup na Europskom prvenstvu u Finskoj

Proteklog vikenda, 2-4.07.2021., Poreč je bio domaćin još jedne velike sportske manifestacije. Nakon uspješno organiziranog Europskog karate prvenstva u svibnju ove godine, Poreč je još jednom ugostio sam vrh svjetske karate elite za mlade.

Svjetski karate kup (WKF U12 & U21) kao i Svjetska karate liga (WKF Youth League), okupili su gotovo 1600 karatista iz 50 država koji su se borili za najvrijednija odličja najvišeg K1 ranga trenutno postojećeg na svijetu.

Nastupom na WKF Youth League, članica Karate kluba Shotokan Umag, Emma Berta Bočkor, izborila je mjesto u reprezentaciji i nastup na Europskom prvenstvu koje će se potkraj kolovoza ove godine održati u Finskom gradu Tampereu.

Nakon dugo vremena jedan istarski klub ima i svog predstavnika na najelitnijem natjecanju staroga kontinenta. Pred mladom darovitom karatašicom sada predstoji niz pripremnih ciklusa koji započinju već sljedećeg tjedna u Slovačkoj na 41. Grand Prix Slovakia, na koji putuje sa ostalim članovima Hrvatske karate reprezentacije, dok su završne pripreme pred sam odlazak u Finsku planirane sredinom kolovoza.

Našoj predstavnici kao i cijeloj karate reprezentaciji želimo puno sreće i uspjeha na nadolazećim natjecanjima.

Print Friendly, PDF & Email