Oproštaj s generacijom i svečana dodjela nagrada i svjedodžbi za učenike osmih razreda Osnovne škole Finida

Dodjela_svjedozbi_-_generacijska_fotografija_-_osmasi_2020_2021
10.07.2021. 18:44; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Oproštaj s generacijom i svečana dodjela nagrada i svjedodžbi za učenike osmih razreda Osnovne škole Finida

U ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 18 sati svečanom dodjelom svjedodžbi, pohvala i nagrada oprostili smo se od treće generacije naših osmaša. Učenici 8.a, 8.b i 8. c su pročitali svoja oproštajna pisma namijenjena učiteljima i razrednicima koji su ih, kako su naglasili, vodili i podržavali da bi uspješno priveli kraju ovaj dio svoga školovanja i odrastanja.

U obraćanju učenicima, roditeljima, učiteljima i ostalim uzvanicima ravnateljica je istaknula da smo svi zajedno i ovu nastavnu godinu obilježenu pandemijom i online nastavom uspješno priveli kraju, unatoč svim problemima i izazovima, te postali jači, složniji, bolji i zahvalniji ljudi.

Učenicima je poželjela puno uspjeha u budućem školovanju i sretno i uspješno putovanje stazom života, da im bude razigrana, ispunjena pozitivnim mislima, dobrim djelima, srećom, uspjehom, zdravljem i prijateljstvom! Poručila je djeci da vjerujemo u njih, da prate svoje snove i da nikad od njih ne odustaju, a njihovi će im učitelji, profesori i roditelji i dalje, kao i do sada, biti podrška u svemu o čemu sanjaju i što žele ostvariti!

Učenici koji su postigli odličan uspjeh u svih osam godina školovanja nagrađeni su nagradom Zlatno pero.

Nagrađeni učenici su: Natali Tomc, Marin Jovičević, Ema Poropat, Emili Ritoša, Chiara Vukadinović, Martin Baksa, Tin Kuterovac, David Prekalj, Nika Radović, Luana Ramaja, Rejan Sulejmani, Marin Štefanac, Eros Nicholas Bestulić, Klara Čeko, Gaja Faflja, Mia Janko i Paolo Ukota.

Nagrade za zapažene rezultate dodijeljene su učenicima osmih razreda koji su OŠ Finida predstavljali na županijskim, državnim i sportskim natjecanjima o čemu smo prethodno pisali na našoj web stranici.

OŠ Finida

Print Friendly, PDF & Email