NEWS

Dodjela priznanja polaznicima terapijske zajednice Zdravog grada Poreča

28.12.2015. 14:10; Učitavanja: 195; Početna / Lifestyle / Zdravlje / Dodjela priznanja polaznicima terapijske zajednice Zdravog grada Poreča
19zdravi-grad-logo..jpg

Mjesec borbe protiv ovisnosti i ove smo godine priveli kraju. Terapijska zajednica Zdravog grada Poreč okrunila ga je svečanom podjelom priznanja uspješnim apstinentima. Liječeni ovisnici o alkoholu zajedno sa svojim obiteljima, pred blagdane,  proslavili svoju odluku o liječenju kao i uspješnu apstinenciju.

Kao i kod drugih bolesti tako i kod alkoholizma, bolest pogađa čitavu obitelj. Ključne osobe pri liječenju upravo su članovi obitelji koji nose najveći teret ne samo tijekom trajanja bolesti već i tijekom samog liječenja. Razumljivo je stoga kako je rad na problemu alkoholizma neizmjerna dobit za čitavu obitelj. Kako bismo postali svjesniji ozbiljnosti problema uzmite u obzir činjenicu da Terapijska zajednica trenutno ima na liječenju 165 članova.

Dok mnogi možda nisu niti zamijetili da se nalazimo u Mjesecu borbe protiv ovisnosti, osim pokoje uznemirujuće reklame na našim TV prijemnicima za mnoge borba se nastavlja svakim novim danom. Veselje i rezultati liječenja još su veći za obitelj u blagdansko vrijeme.

Od srca čestitamo još jednom uspješnim apstinentima i članovima njihove obitelji.

 

Zdravi grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email