NEWS
Max 180920 S

Najava događnja iz POUP-a za ovaj tjedan

poup-logo-v
28.12.2015. 12:06; Učitavanja: 180; Početna / Obavijesti / Najava događnja iz POUP-a za ovaj tjedan

KINO

SNOOPY I CHARLIE BROWN PEANUTS FILM – SINKRONIZIRANO
30.12.2015. u 18h
7.-9.1.2016. u 18h

IZVORNO IME: The Peanuts Movie
REDATELJ: Steve Martino
ŽANR: animirani, avantura, komedija
ULOGE: Francesca Capaldi, Madisyn Shipman, Noah Schnapp
TRAJANJE FILMA: 86 minuta

SADRŽAJ FILMA: Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi se puta pojavljuju na velikom ekranu i to na način na koji nikad prije nisu viđeni – animirani u 3D-u. Charlie Brown, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni beagle Snoopy, kreće u nebesa u potjeru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Barunom. Iz mašte Charlesa M. Schulza i kreatora filmova Ledeno doba, Peanuts Film će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan.

 

RATOVI ZVIJEZDA: SILA SE BUDI – KAT 12
30.12.2015. u 20h
7.-9.1.2016. u 20h
IZVORNO IME: Star Wars Episode VII – The Force Awakens
REDATELJ: J.J. Abrams   |  ŽANR: akcija, avantura, fantazija
ULOGE: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher
TRAJANJE FILMA: 136 minuta

SADRŽAJ FILMA: Nastavak sage Ratovi Zvijezda koji se dešava 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983).

OBRAZOVNA DJELATNOST

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč obavještava sve zainteresirane da u siječnju započinje novi ciklus verificiranih tečajeva stranih jezika, programi osposobljavanja i kreativne radionice.

Računovostveno – knjigovodstveni referent, dadilja, njegovatelj, maslinar, verificirani strani jezici…samo su neki od obrazovnih programa koje možete pohađati u Pučkom otvorenom učilištu Poreč.

Za informacije i prijave javite se na broj telefona 887-216.

Više na web stranicama www.poup.hr.

 

NOVO U POREČU! Pripreme za državnu maturu!

Pučko otvoreno učilište Poreč i Otvoreno učilište Algebra organiziraju pripreme za državnu maturu!

Maturanti, pripremite se za polaganje obveznih predmeta na državnoj maturi: matematika, hrvatski, engleski (A i B razina). Pripreme započinju 16. siječnja 2016. te su namijenjene pristupnicima na ljetni rok državne mature.

Uštedite vrijeme, povećajte efikasnost, otklonite otvorena pitanja; pripremite se za državnu maturu i upišite željeni fakultet!

 

Informacije i prijave na www.drzavnamatura.hr i [email protected] .

 

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Obratite nam se s povjerenjem na broj telefona 887 – 216 ili na e-mail [email protected].

 

Glazbenik ste? Školovani ili samouk? Aktivno svirate neki puhački instrument poput: flaute, klarineta, saksofona, trube, trombona, baritona, bas i ritam sekcije (drum set, doboš, bass drum)? Želite svirati u puhačkom gradskom orkestru i nastupati na gradskim manifestacijama, susretima i festivalima?

Javite se u Pučko otvoreno učilište Poreč i postanite član Puhačkog Orkestra Grada Poreča ili Dječjeg puhačkog orkestra „Porečki delfini“!

Za više informacija, obratite se na broj telefona 887 – 216 ili putem e-maila  [email protected].

Print Friendly, PDF & Email