NEWS

Do 28.2. se možete prijaviti na besplatnu edukaciju za iznajmljivače “Uspješno poslovanje u turističkoj godini 2022.”

116_manuel_paljuh
22.02.2022. 14:21; ; Početna / Gospodarstvo / Do 28.2. se možete prijaviti na besplatnu edukaciju za iznajmljivače “Uspješno poslovanje u turističkoj godini 2022.”

U sklopu 37. međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam – Promohotel, koji se održava od 02. do 05.03.2022. godine u sportskoj dvorani Žatika u Poreču, Turistička zajednica Grada Poreča već tradicionalno organizira besplatnu edukaciju namijenjenu domaćinima u obiteljskom smještaju – iznajmljivačima, s područja Grada Poreča – Parenzo.

Besplatna edukacija održati će se u PETAK 04.03.2022. godine, s početkom u 15.30 sati, i u SUBOTU 05.03.2022. godine, s početkom u 10.30 sati

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava na radionicu je OBAVEZNA, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 28.02.2022. ili do popunjenja kapaciteta, isključivo putem online prijavnice.  


PROGRAM EDUKACIJE

Predavači:

Anamarija Cicarelli – autorica i edukator edukacija u organizaciji tvrtke Interligo d.o.o., čija je i vlasnica. Autorica je pet specijaliziranih knjiga o upravljanju obiteljskim smještajem. Ujedno vodi vlastiti objekt s apartmanima i sobama. Održala je više od 300 edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu te je sudionik i autor brojnih razvojnih projekata vezanih za obiteljski smještaj. Službeni je edukator e-Visitora pri HTZ-u.

Meri Čizmić Kraljević – glavna urednica časopisa „Apartman Plus“, ovlašteni je edukator tvrtke Interligo d.o.o. Održala je preko 100 edukacija širom Hrvatske. Ima bogato iskustvo kao savjetnica obiteljskog smještaja, koautorica je stručnih knjiga o obiteljskom smještaju, sudjelovala je u projektima upravljanja destinacijama u dijelu koji je vezan uz obiteljski smještaj.

U slučaju poteškoća oko prijave, molimo kontaktirajte nas na e-mail [email protected] ili na broj telefona 052/ 451 293.

Za sve dodatne informacije rado Vam ostajemo na raspolaganju.

Ulaz na sajam moguć je isključivo uz COVID potvrdu i uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.
Organizator sajma omogućio je testiranje ispred ulaza u sajam.

U sklopu sajma očekuje vas bogati program popratnih događanja.

 

    Prijavite se    

Print Friendly, PDF & Email