Biciklistički klub Poreč nastupio na 8.kolu Giant MTB zimske lige u Ježenju.

Vije11953-17050
22.02.2022. 11:26; ; Početna / Sport i rekreacija / Biciklistički klub Poreč nastupio na 8.kolu Giant MTB zimske lige u Ježenju.

Osma utrka sezone GIANT MTB ZLIKa održana je u srcu Istre, u mjestu Veli Ježenj kod Pazina. Domaćin je bio biciklistički klub BK MTB Istra Pazin.
 
Utrka je bila podijeljena u čak15 različitih kategorija, od dječjih do seniorskih.Nastupilo je 163 natjecatelja iz Hrvatske, Italije i Slovenije.
Apsolutni pobjednik utrke bio je Roberto Vidoni (SC COTTUR ASD) koji je također slavio u kategoriji do 50 godina. Drugo mjesto pripalo je Gregoru Krajncu kao i pobjeda u kategoriji do 30 godina, a treće mjesto pripalo je Martinu Legoviću (BK NOVIGRAD) kao i drugo mjesto u kategoriji do 30 godina.
 
Od  naših članova koji su vozili ovo kolo lige najbolji plasman ostvarila je Dijana Benković, 3. mjesto u kategoriji seniorke 30+W. U kategoriji U30M Diego Žužić plasirao se na 4. mjesto, dok su u kategoriji U40M sudjelovali Benjamin Brajković, Denis Terlević te Ivan Bratović.
U dječjoj utrci u kategoriji U7M Lukas Horvat plasirao se na 4.mjesto, a njegov brat Alex Horvat na 7.mjesto.

Deveta predzadnja runda serije GINAT MTB ZLIK-a održati će se  06.ožujka pod nazivom XC Rastočine u organizaciji BK Grobnik.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna