NEWS
HALF MARATON S

DND Poreč upisuje djecu u raznovsne cjelogodišnje radionice

Ilustracija
07.09.2018. 20:12; ; Početna / Obavijesti / DND Poreč upisuje djecu u raznovsne cjelogodišnje radionice

Društvo Naša djeca Poreč i ove godine priprema niz raznovrsnih cjelogodišnjih radionica za djecu predškolske i školske dobi, upisi su već počeli i traju do 20. ovog mjeseca, odnosno do popunjenja mjesta. 

Pripremili smo novu, LIKOVNU RADIONICU namijenjenu djeci od 4 do 7 godina, nastavljamo DRAMSKU RADIONICU za djecu školskog uzrasta, uvodimo PLESAONICU, koja će biti pripremni stupanj za odjel suvremenog plesa u Umjetničkoj školi Poreč, a dobrodošla su djeca od 1. do 3. razreda osnovne škole, a nastavljamo  STRELIČARSTVO za djecu školskog uzrasta i BREAK DANCE za one koji su već polazili ovu radionicu (za sada nećemo upisivati nove polaznike).

Osmislili smo I potpuno novi tematski ciklus znanstvenih radionica  na tri razine, ovisno o dobi djece, a upisujemo djecu predškolskog i školskog uzrasta. U tim će radionicama djeca, kroz igru i jednostavne ali zanimljive pokuse, imati priliku bolje upoznati svijet oko sebe i razviti pozitivan odnos prema znanosti i stem području.

Sve će se radionice, osim streličarstva, održavati u prostorijama udruge, na adresi Trg kneza Branimira 2 (Novo Naselje), u popodnevnim satima. Početak rada je predviđen u listopadu 2018.

S djecom će raditi stručni I iskusni voditelji – od već upoznatih: plesne pedagoginje Andreje Široki, breakera Valentina Gašparinija i streličara Fredija Stojnića do novih u DND-u: Anči Ritossa Blažević koja će voditi dramce, Valentine Ujčić koja će djecu uvoditi u svijet likovne kreacije i Valentine Mladinov koja će ih zainteresirati za znanost.

Budući da možemo primiti ograničen broj djece u radionice,  za upise kao i za sve dodatne informacije, potrebno je što prije nazvati na broj telefona 091 11 33334, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

Cjelogodišnje radionice za djecu provode se i zahvaljujući financijskoj podršci Grada Poreča-Parenzo.

DND

Print Friendly, PDF & Email