NEWS

Djeca zaposlenika Valamar Riviere uživala u bogatom zabavnom programu povodom tradicionalnog Obiteljskog dana

Valamar Riviera_01
09.12.2022. 12:48; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Djeca zaposlenika Valamar Riviere uživala u bogatom zabavnom programu povodom tradicionalnog Obiteljskog dana

U Valamar Rivieri održan je sada već tradicionalni Obiteljski dan – Valamar Family Day, dan kada djeca zaposlenika imaju priliku vidjeti čime se njihovi roditelji bave, ali i naučiti brojne vještine i zabaviti se. Oko 200 djece zaposlenika Valamara u Poreču je provelo dan sa svojim roditeljima i uživalo u bogatom programu koji je ove godine mališane upoznao i s osnovama programiranja i robotike. Za djecu zaposlenika, druženja povodom Obiteljskog dana organizirana su i u Dubrovniku, Rapcu, Krku i Zagrebu.

U Upravnoj zgradi Valamar Riviere u Poreču, djeca su s roditeljima naučila peći kolače, izrađivati božićne ukrase, a stekla su i vještine koje omogućuju jednostavan ulazak u svijet robotike, elektronike i programiranja. Mališani su se zabavljali i u raznim igrama i izazovima, a posebno su ih razveselili aparat za kokice, čokoladna fontana te prigodni pokloni koje je osobno dostavio račić Maro, omiljena Valamarova maskota. Uz brojne radionice djeca su u Lego kutku mogla izrađivali razne kreativne modele hotela od lego kockica, dok su oni najbolji mladi gameri odmjerili snage u video igrama u Playstation kutku.

Valamar Riviera kontinuirano ulaže u programe nagrađivanja i edukacija kako bi svojim zaposlenicima omogućila što kvalitetniju ravnotežu poslovnog i privatnog života. Valamar je već petu godinu zaredom najbolji poslodavac u turizmu, a ove godine je i među TOP 10 najboljih poslodavaca u Hrvatskoj, iza čega stoje velika ulaganja i svijest da su zaposlenici na prvom mjestu. U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijera u turizmu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email