NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Danas “sudar titana”: veterani NK JADRAN protiv NK SAVUDRIJA

Vije380-1213
27.05.2014. 11:44; ; Početna / Sport i rekreacija / Danas “sudar titana”: veterani NK JADRAN protiv NK SAVUDRIJA

Došao je i taj dan… dan velikog derbija. Danas se igra utakmica sezone, sudar titana: veterani porečkog Jadrana i Savudrije u međusobnom susretu odlučuju o prvaku lige veterana Istre – sjever!

I dok je Jadran jučer u utakmici 21. kola rutinski odradio utakmicu s veteranima Novigrada (za uvjerljivih 5:0 zabili su redom: Budija, Akilić, Debelić, Šuran i Bezmalinović), njihovi današnji suparnici su odmarali jer im je protivnik utakmicu predao bez borbe (!?). Jadran je tako, prije zadnjeg kola zadržao 2 boda prednosti i čak mu je neriješen rezultat dovoljan za obranu naslova, ali poznavajući pobjednički mentalitet porečkih fajtera, već znamo da ni ovom prilikom neće kalkulirati. Da li će Jadranaši ponoviti briljantnu partiju iz Savudrije kada su domaćina ”pomeli” s glatkih 3:0 ili će dan odmora presuditi u korist gostujuće ekipe, ostaje za vidjeti, ali u svakom slučaju znamo da nas očekuje uzbudljiv susret u kojem su sve karte otvorene.

Vjerujemo kako će porečki Mourinho – Riosa danas iskoristiti sve adute kojima raspolaže. Biti će to plavo-bijela tika-taka rapsodija na čelu sa neumornim kapetanom Bonacom, kreatorima igre Flegom, Šuranom, Budijom, Dobrilom i Viljancem, te ubojitim dvojcem u napadu Radićem i Šakotom. U obrani se očekuje pouzdana trojka Prpić-Darer-Bezmalinović, te uvijek sigurni Rajko (ili Kučan) na vratima. Naravno, uvijek su spremni uletiti brzanci Debelić, Akilić i Knapić te beskompromisni rutineri u napadu: Đons Bombarder Pribetić i Juki the Killer Jurcan.

Utakmica počinje danas u 18 sati na Velom Joži (u slučaju obilne kiše igra se na starom igralištu kod silosa). Pozivamo naše vjerne navijače Šajete boyse i Ultras-Rabašpanja da nam dođu pomoći obraniti naslov prvaka Istre.

Od ostalih vijesti, posebno izdvajamo da su naši zlatni dečki godište U11, dva kola prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka Županijske lige sjever gostujućom pobjedom protiv Moele 5:0! (Strijelci: Masimo 2, Abel, Štifanić i Noa 1).

Velike čestitke našoj pobjedničkoj ekipi i njihovim trenerima od strane svih Jadranaša: počevši od uprave i predsjednika Ronija Žužića, zatim od navijača, te ekipa seniora i veterana, trenera, roditelja i svih prijatelja i simpatizera kluba. Posebno ističemo odličan rad Jadranove Škole nogometa i svih trenera s mlađim uzrastima, čiji je rad nekako uvijek u nezasluženoj sjeni. A plod njihovog rada vidi se na terenu; kako u igri i rezultatima, tako i uzornim ponašanjem i zajedništvom na terenu i izvan njega. Bravo treneri, samo tako nastavite i dalje!

Na žalost seniori su izgubili u Fažani od Mladosti s 2-0, a li su još u igri za plasman u jedinstvenu 3. Hrvatsku ligu. Ostale selekcije nisu igrale.

Više link: http://szgp.hr
Print Friendly, PDF & Email