Članovi Lions klubova iz Italije posjetili porečki Lions Club

viber_slika_2022-06-04_12-47-01-336
10.06.2022. 23:04; ; Početna / Kultura / Članovi Lions klubova iz Italije posjetili porečki Lions Club

U subotu 04.06.2022 g u posjet Poreču i LC Poreč stiglo je 60 Lions prijatelja iz Italije na čelu sa Angelom Chiesom PDG Distretto 108ib3 Italy – Guverner u LG 19-20 distrikta koji obuhvaća područja gradova Cremona, Lodi, Pavia e Piacenza.  Sa njim su došli i Lanciotti Ezio, predsjednik zone 5, Luana Stripparo predsjednica zone 2 , Mirella Marrusich predsjednica zone 3, Donelli Alessandra predsjednik kluba Torrazzo iz Cremone, Tagliacarne Marco predsjednik kluba Lomellina Riva del Po iz istog distrikta te Cannavò Maurizio, predsjednik kluba Kallipolis Etneo na Siciliji i  dr. Aprile Gaetano, direktor Odjela za poljoprivredu na Siciliji za vina i ulja.

U Poreču su ih dočekali članovi LC Poreč na čelu sa predsjednikom LC Poreč Borisom Jugovcem i Anamarijom Musizza, koja je bila i inicijator ovog događaja, te ostalim članovima našeg kluba kao i budućim predsjednikom Regije zapad Radovanom Mihelićem te predstavnici klubova iz Opatije i Novigrada.

U prijepodnevnim satima je organiziran izlet sa brodom sv.Mauro našeg predsjednika Borisa Jugovca do Rovinja i nazad za Poreč gdje je organizirano razgledavanje grada Poreča i nakon toga večera u prekrasnom ambijentu imanja obitelji Rossi u Bajkinima gdje ih je pozdravio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Druženje članova LC Poreča i talijanskih prijatelja trajalo je do kasno u noć, a dogovorena je i suradnja Lionsa tog područja sa Lions klubovima u Istri.

 

Zlatko Janković Miloš

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email