Gradonačelnik Loris Peršurić primio predstavnike NK Jadran, pobjednika Kupa Istre

Prijem s predstavnicima NK Jadran
10.06.2022. 18:47; ; Početna / Sport i rekreacija / Gradonačelnik Loris Peršurić primio predstavnike NK Jadran, pobjednika Kupa Istre

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić danas je u Maloj vijećnici primio predstavnike Nogometnog kluba Jadran Poreč povodom osvajanja Kupa Istre na pulskom stadionu Aldo Drosina gdje su rezultatom 3:1 svladali ekipu Funtane. Osim toga porečki klub se kvalificirao i u viši rang druge hrvatske nogometne lige za iduću sezonu.

Primanju su prisustvovali stručni stožer kluba: trener Dalibor Šuran, te Gverino Zović, i Franjo Ereiz i igrači Stefan Ilić i Oliver Sumić, te član uprave Sandro Rajko, a gradonačelniku su poklonili nogometnu loptu s potpisima s kojom su odigrali Kup Istre. Gradonačelnik je gostima čestitao na ostvarenim uspjesima i odličnoj sezoni, te izrazio ponos cijele zajednice na ovakve iznimne rezultate.

– Poreč stvarno živi sport, vi ste najbolji primjer. Uz odlične rezultate naših nogometaša iz NK Jadran, posebno mi je drago vidjeti i veliki broj djece koja treniraju u nogometnoj školi i koja su se pridružila proslavi rezultata u Puli. Drago mi je što smo im otvaranjem nogometnog kampusa mogli pružiti još bolje uvjete za trening i napredovanje, rekao je Peršurić.

Na prijemu su bili i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković koji je također izrazio zadovoljstvo uspjesima, a bilo je govora oko nastavka natjecanja u ligi, te radu kampa i ljetnog nogometnog kampa za djecu

Print Friendly, PDF & Email