NEWS
VALFRESCO 10/23S

Čak 10 medalja za porečke ritmičke gimnastičarke na Prvenstvu Hrvatske ! Petra Belević na Europskom prvenstvu

9badeba6-9d6f-4e7b-af61-bd7af50eb4f4
13.06.2022. 12:49; ; Početna / Sport i rekreacija / Čak 10 medalja za porečke ritmičke gimnastičarke na Prvenstvu Hrvatske ! Petra Belević na Europskom prvenstvu

U subotu i nedjelju je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u slobodnom programu ritmičke gimnastike. U individualni program kvalificiralo se 10 porečkih gimnastičarki pod vodstvom trenerice i sutkinje Ane Vukoje i koreografkinje Natalije Tvrtković i osvojile su 8 medalja.

U kategoriji mini Paola Puškarić je osvojila 9. mjesto u vježbi bez rekvizita.
U kategoriji mlađih kadetkinja Luana Milotić  osvojila je 8. mjesto u vježbi sa obručem i 12. mjesto u vježbi bez rekvizita.
U kategoriji kadetkinja Marie Lou Čugalj osvojila je 1. mjesto u vjećbi sa obruče, 10. mjesto u vježbi sa loptom, te 3. mjesto u ukupnom plasmanu. 
Trgović Olja osvojila je 1. mjesto u vježbi sa loptom, 14. mjesto u vježbi sa obručem, Mia Tubaković je osvojila 12. mjesto u vjžbi sa obručem i 13. mjesto u vježbi sa loptom, Umma Ramadani je osvojila 10. mjesto u vježbi sa obručem i 20. mjesto u vježbi sa loptom, a Rita Gulić 15. mjesto u vježbi sa loptom te 22. u vježbi sa obručem.
U kategoriji juniorki Lea Jugovac je osvojila 1. mjesto u vježbi sa loptom, te 19. mjesto u vježbi sa obručem, a Lara Cramer je osvojila 2. mjesto u vježbi sa loptom te 15. mjesto u vježbi sa obručem.
Seniorka Ana Cvitković je bila najuspješnija i osvojila 1. mjesto u vježbi sa čunjevima, 2. mjesto u vježbi sa obručem, te 2. mjesto u ukupnom poretku.

Nakon uspješne proljetne sezone ritmičkarke idu na dvotjednu stanku osim Petre Belević koja je jutros otputovala u Tel Aviv na Europsko prvenstvo.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email