NEWS
valfresco

Besplatno klizalište i zabavni program u starogradskoj jezgri Vrsara

02.12.2019. 13:00; Učitavanja: 404; Početna / Lifestyle / Zabava / Besplatno klizalište i zabavni program u starogradskoj jezgri Vrsara
Slika klizalista Vrsar

Drugu godinu zaredom Općina Vrsar-Orsera i Turistička zajednica općine odlučile su na Trgu Degrassi, u samom srcu starogradske jezgre, postaviti klizalište koje će biti otvoreno od 6. prosinca do 6. siječnja. Na radost malih i velikih Vrsarana i njihovih gostiju klizanje i najam opreme bit će potpuno besplatno.  Radno vrijeme klizališta je svakim danom od 16:00 do 22:00 sata.  

Zabavni program uz klizalište predviđa aktivnosti za male i velike, poput dolaska sv. Nikole, zajedničkog kićenja bora, dječje predstave „Kažunić u snijegu“  i radionice pripreme božićnog kruha.

Glazbeni program je osmišljen na način da će svaki petak uz klizalište DJ GOGO zabavljati prisutne hitovima glazbene scene, dok će svake subote u 19:00 sati nastupati lokalni bendovi:  Undercover Acoustic Band (14.12.), Bluesbrajders (21.12), Paolo Malinarić acoustic duo (28.12.), i Gordan Gregurević – GOGO & bend (04.01.)

U nedjelju, 22. prosinca, u crkvi sv. Martina u 17 sati održat će se božićni koncert na kojem će nastupiti zborovi „Mendule“, „La Contrada“,  te zborovi župa Vrsar i Funtana.

Na staru godinu, 31.12.2019. u podne se dočekuje Nova godina na klizalištu, uz paneton i šampanjac za sve prisutne i svirku „Tu i tamo benda“. Proslava na trgu počinje već u 11:00 sati.

U sklopu klizališta lokalni ugostitelji će se pobrinuti za ponudu kuhanog vina, tople čokolade i zimskih slastica. Sva događanja u tom blagdanskom razdoblju pogledajte u programu u prilogu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S