NEWS

U organizaciji ŠRD Zubatac održan je tradicionalni udičarski Kup svetog Maura

02.12.2019. 11:34; ; Početna / Sport i rekreacija / U organizaciji ŠRD Zubatac održan je tradicionalni udičarski Kup svetog Maura
FB_IMG_1575282036753

Članovi Sportsko-ribolovnog društva Zubatac iz Poreča i ove su godine 1. prosinca, povodom proslave blagdana porečkog zaštitnika sv. Maura, organizirali udičarski kup. Pozivu na 24. Kup svetog Maura odazvali su se prijateljski klubovi iz Hrvatske i Slovenije.

Bodovalo se devet vrsta ribe (arbun, fratar, orada, ovčica, pagar, pic, šaraga, škrpina i zubatac).

Osamnaest ekipa ukupno je ulovilo 57 kg ribe. Među njima je najviše sreće i umijeća pokazala ekipa Baraj 2 iz Vrsara u sastavu Sanja Matošević-Dušan Malić koja je ulovila 6,655 kg. Drugoplasirani su Siniša Budisavljević-Lidija Vidas(Tunera Jadranovo) s 5,725 kg, dok su se kao treći plasirali Veselič Anton-Cvirn Štefanija (Marinar Kranj) ulovivši 4,910kg ribe.

Baraja teškog 552 grama ulovio je Tomo Strossmayer iz Rovinjske Meduze. Sudili su Vlado Čalić i Matteo Jugovac iz Poreča. 

ŠRD Zubatac Poreč se ovim putem zahvaljuje JK Horizontu na udjeljenom prostoru za ručak i podjelu nagrada, te sponzorima Gradu Poreču i Promohotelu.

Od 3.12 u klubu se mogu podignuti dozvole za nadolazeću 2020. godinu.

ŠRD

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email