NEWS
VALFRESCO S-170422

Besplatna ZOOM predavanja za roditelje u sklopu projekta ˝Volim zdravo, volim ribu˝

20201015_170311
28.10.2020. 08:42; ; Početna / Obavijesti / Besplatna ZOOM predavanja za roditelje u sklopu projekta ˝Volim zdravo, volim ribu˝

Grad Poreč obavještava roditelje da će se predavanja Jela iz mora jako su nam fora u sklopu projekta ˝Volim zdravo, volim ribu˝, koja provodi Dječji vrtić Radost Poreč, sukladno preporukama i mjerama koje je donio Stožer civilne zaštite Istarske županija, održati putem ZOOM platforme.

Prva online radionica održat će se 30. listopada 2020. s početkom u 17,00 sati. Zainteresirani se roditelji za sudjelovanje u ZOOM predavanjima mogu prijaviti putem e-mail adrese [email protected] ili linka Jela iz mora jako su nam fora.

Pozivnica za odabrano ZOOM predavanje bit će poslana na e-mail adresu navedenu u prijavi. S obzirom na to da djeca često odbijaju hranu koja im je nepoznata, projektom ih se želi upoznati s raznovrsnošću morskih organizama te jelima koja se od njih mogu pripremati. Organiziranim predavanjima za roditelje nastoji se povećati svijest roditelja o važnosti uvođenja dodatnih ribljih obroka na menije kako bi djeca rado jela ribu kako u vrtiću tako i kod kuće.

Projekt ˝Volim zdravo, volim ribu – Poticanje povećane potrošnje ribe u dječjem vrtiću Radost Poreč˝ sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Print Friendly, PDF & Email