Sajam poslova – Job.Fair na Tehničkom fakultetu u Rijeci od 02. do 06. studenog na online platformi

JOBFAIR_RITEH_03
28.10.2020. 09:14; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Sajam poslova – Job.Fair na Tehničkom fakultetu u Rijeci od 02. do 06. studenog na online platformi

Tradicionalno održavanje Sajma poslova – Job.Fair na Tehničkom fakultetu u Rijeci održat će se i ove godine usprkos epidemiji koronavirusa od 02. do 06. studenog na online platformi.

 Tehnički fakultet u Rijeci napravio je izniman iskorak u implementaciji digitalnih medija sa svrhom komunikacije sa studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranim. Na jedinstven i inovativan način, za grad Rijeku i PGŽ, osmišljena je internet komunikacijska platforma koja će biti prezentirana u sklopu JOB.FAIR 2020 a to je VIRTUALNI SAJAM POSLOVA.

S obzirom na okolnosti vezano uz epidemiju Covid 19 i nemogućnosti da se sajam poslova održi u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci – krenulo se s idejom i realizacijom specijalne digitalne komunikacijske platforme putem interneta: realiziran je virtualni JOB.FAIR.

Svi zainteresirani mogu posjetiti internet stranicu na kojoj će biti virtualna prezentacija svih tvrtki koje sudjeluju na ovogodišnjem sajmu poslova.

Interaktivna platforma omogućuje ulaz u virtualni sajam u kojem će posjetitelj moći posjetiti virtualni štand određene tvrtke. Na virtualnom štandu mogu dobiti sve relevantne informacije mogućih poslodavaca kao i njihove kontakte. Cilj ovakvog sajma je da studenti dobiju informacije iz prve ruke vezano za mogućnosti zapošljavanja nakon studija.

Ove godine, Job.Fair okupio je veliki broj tvrtki iz Rijeke i okolice koji su prepoznali važnost Tehničkog fakulteta u educiranju kvalitetnih kadrova i koji je kroz godine stvorio vrhunske stručnjake na području tehničkih znanosti – vizionare 21. stoljeća!

Od iznimnog značaja je da Tehnički fakultet Rijeka pridaje veliku pažnju činjenici da omogući svojim studentima mogućnost kontakata s tvrtkama odnosno s tržištem rada nakon završetka studija. Tehnički fakultet sa svojim proaktivnim djelovanjem prema tržištu rada nameće se kao jedna od vodećih obrazovnih institucija u našoj zemlji.

Kao i svake godine, Job.Fair je izvrsna prilika za studente da razmisle o svojoj budućoj karijeri, ali i za poslodavce da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude.

Posjetite nas na našoj virtualnoj platformi od 02. do 06. studenoga, upoznajte naše poslodavce, predstavite se, pitajte i ostvarite poslovne kontakte.

Uspješan prijenos aktivnosti u digitalnu sferu velik je uspjeh Tehničkog fakulteta te jedan od mnogih iskoraka u implementaciji digitalnih medija u komunikaciji sa svojim sadašnjim i budućim studentima, zaposlenicima i zainteresiranom javnošću. Primjena znanja i inovacija u digitalnom dobu bitan je smjer razvoja Tehničkog fakulteta i zahvaljujući tome  danas ponosno stojimo uz bok najboljih svjetskih tehničkih fakulteta po inovativnim platformama za virtualnu prezentaciju.

Razvijanjem ovakvih platformi namećemo se kao jedan od inovatora na tom polju te, uz tradiciju izvrsnosti, kvalitetan kadar, uspješne studente i međunarodne suradnje, uživamo status modernog fakulteta koji brine o svojim studentima, njihovim potrebama i budućnosti.

Započnite putovanje s nama – i učinite korak prema poslovnoj budućnosti!

Print Friendly, PDF & Email