NEWS
valfresco

Baruni u Poreču snimali novi spot

08.04.2006. 00:00; Učitavanja: 145; Početna / Lifestyle / Zabava / Baruni u Poreču snimali novi spot
501GO131073.jpg

Grupa Baruni provela je nekoliko zadnjih dana u Poreču gdje su pod redateljskom palicom Katje Restović, kako kažu, najdraže im redateljice spotova, snimili videomaterijal za novi singl »Mene grije«. Dio spota snimali su i u konobi »Kvartin«, gdje ih je zatekao naš fotoreporter.

Prema scenariju bit će to prava bajka, a sami Baruni nazvali su spot »Crvenkapica i 6 baruna« jer se uz članove grupe u spotu pojavljuje »djevojka u crvenom«, a i sama priča podsjeća na bajku koju ćemo uskoro moći gledati na svim TV programima. Autor skladbe je Miroslav Rus, »krivac« za sve hitove Baruna, a uz njega aranžman potpisuje poznati glazbeni producent i aranžer Zvonimir Domazet, inače član grupe. Snimatelj je Pino Ružić, dok je Robert Kozjak zadužen za šminku. U spotu se pojavljuju i porečke manekenke, sestre Vanja i Ivana.

Ova se skladba već naveliko vrti na svim radijskim postajama u sklopu termina Hrvatskog radijskog festivala 2006., a u redovnom programu popela se na zavidno visoke pozicije na top-ljestvicama. Njome grupa najavljuje album »10 godina Baruna«, kojim počinju obilježavanje te značajne obljetnice i koji bi trebao izaći na jesen.

I. N. Turković, Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email