Arena Hospitality Group primila svjetsko priznanje za odgovorni turizam

AHGPress 2
13.11.2020. 12:01; ; Početna / Gospodarstvo / Arena Hospitality Group primila svjetsko priznanje za odgovorni turizam

U sklopu ovogodišnje svjetske turističke burze WTM u Londonu, Arena Hospitality Group dobila je priznanje svjetske organizacije “Responsible Tourism Partnership” za odgovorni turizam i snalaženje u pandemiji Covid-19.

Ovog studenog, prvi put u povijesti World Travel Market održao se virtualno, u sklopu kojeg su dodijeljene i nagrade WTM Responsible Tourism Awards (Nagrade za odgovorni turizam) organizacije “Responsible Tourism Partnership” (Partnerstvo za odgovorni turizam).

Arena Hospitality Group jedna je od tvrtki, ustanova, destinacija i pojedinaca iz cijelog svijeta koji su ove godine dobili nagrade i priznanja, kojima se pokazuje odgovornost u upravljanju turizmom u pandemijskoj godini. Organizacija Responsible Tourism Partnership naglašava da su time odali priznanja onima koji su preuzeli odgovornost u ovoj izazovnoj godini i pokušali pomoći i drugima u svladavanju pandemije.

Arena Hospitality Group dobila je priznanje u kategoriji “Susjedi i zaposlenici” za svoje aktivnosti usmjerene prema lokalnoj zajednici i lokalnom zdravstvenom sustavu. U ovoj Covid godini, tijekom ožujka, travnja i svibnja, odmah po nastanku krizne situacije poduzeto je niz aktivnosti kojima se pomagalo lokalnoj zajednici u svrhu lakšeg nošenja sa novim okolnostima:

  • sufinancirana je kupnja uređaja za dezinfekciju prostorija UVDI-360 za Opću bolnicu Pula, te dodatno donirani i LCD televizori namijenjene pacijentima
  • pripremano je preko 100 “lunch” paketa dnevno tijekom više od dva mjeseca za lokalno bolničko osoblje
  • pomagalo se u pripremi i čišćenju novih bolničkih prostora u trajanju više od mjesec dana

 

Print Friendly, PDF & Email