NEWS

2. izdanje „Vina Poreča“ – porečki vinari promoviraju svoja najbolja vina u Parku Olge Ban u utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja

vina poreča2 (002)
20.06.2024. 14:35; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / 2. izdanje „Vina Poreča“ – porečki vinari promoviraju svoja najbolja vina u Parku Olge Ban u utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja

U utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja 2024. održat će se drugo izdanje manifestacije Vina Poreča.
Manifestaciju organizira udruga Agro Poreč u suradnji s vinarima porečkog područja i uz potporu Grada Poreča-Parenzo, a na ovoj promociji moći će se kušati najbolja vina porečkih vinara, okrunjena medaljama na domaćim i stranim ocjenjivanjima.
Nakon lanjskog uspješnog prvog izdanja, manifestacija ove godine seli na novu lokaciju, u Park Olge Ban, gdje će uz najbolja vina posjetitelji moći uživati i u pogledu na uvalu Peškera i zalazak sunca.

-Cilj je prezentirati našu proizvodnju i visoku kvalitetu porečkih vina našim sugrađanima i turistima, ističu iz udruge Agro Poreč.

Manifestacija je prodajnog karaktera, pa će se vina posluživati u prigodnim čašama s logom „Vina Poreča“.
Cijena je 3 eura za čašu i 2 eura žeton za vino.

Na prigodnim štandovima svoja će vina prezentirati šest vinarija s područja Poreča – Brčić, Damjanić, DeValentinis, Kadum, Ritoša i Terzolo.
Manifestacija oba dana traje od 18 do 23 sata.

 

 

Print Friendly, PDF & Email