NEWS
HALF – s

12. BOOKtiga u subotu slavi 50. rođendan Alana Forda

26.04.2019. 20:11; ; Početna / Kultura / 12. BOOKtiga u subotu slavi 50. rođendan Alana Forda
AlanFord

Zadnji dan BOOKtige završit ćemo rođendanskom proslavom! Čuli ste za Alana Forda – legendarni strip uz koji su odrastale generacije ljudi na prostorima bivše države, a znate li da ove godine slavi svoj 50-ti rođendan!?
Vjerujemo da se mnogi od vas sjećaju dana kada smo hrlili na kioske po novi broj! A vjerujemo i da ste spremni, kroz zanimljivo i duhovito predstavljanje jedne izuzetne knjige, zabaviti se uz Broj Jedan, Debelog Šefa, Boba Rocka, Jeremiju, Sir Olivera i Alana…
Vjerojatno ste i sami, čim ovo i dalje čitate, zaljubljenici u grupu TNT.  Ovo je večer baš za vas, ljubitelje stripa.
Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u subotu, 27. travnja u 19 sati u Gradskoj knjižnici Poreč na predstavljanju knjige “Cvjećarnica u Kući cveća – kako smo usvojili i živeli Alana Forda”, autora, marketinškog stručnjaka i novinara Lazara Džamića, a saznat ćete sve o stripu, njegovoj kultnoj važnosti, o fenomenu jedne kulture i simbolu jednoga vremena.
Ovogodišnju BOOKtigu, koju smo otvorili baš u Noći knjige i čija tema su strip junaci, zatvorit ćemo upravo sa simpatičnim tajnim agentima iz TNT-a i svi ste dobrodošli!
“ULAZ SLOBODAN, IZLAZ SE NAPLAĆUJE!”
Tijekom cijeloga dana, i u slučaju kiše, od 10 do 19 sati možete pogledati ponudu knjiga na našem BOOKtižinu! Knjige se prodaju po simboličnoj cijeni od 10 kuna, a zasigurno ćete nešto pronaći za sebe i na štandovima naših gostujućih antikvarijata.
Dođite!

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email