NEWS

Zapažen nastup najmlađih stolnotenisača Tara na top 8 Pig regije

20180602_135849-1528261677041
06.06.2018. 08:50; Učitavanja: 68; Početna / Sport / Zapažen nastup najmlađih stolnotenisača Tara na top 8 Pig regije

Proteklog vikenda točnije u subotu i nedjelju (02.-03.06.2018.) u Domu sportova u Puli, održan je završni stolnoteniski turnir ili popularno zvani “TOP 8“ najboljih najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja te klinaca i klinceza  u Primorsko-Goransko-Istarskoj regiji.
Na ovaj turnir pozvani su samo prvih osam igrača iz najmlađe kategorije kako bi se na kraju sportske sezone mogli proglasiti i najbolji.
Za stolnoteniski klub “Tar“ u kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Danijel Filipović i Dominik Maršić koji su uz puno truda i zalaganja u mečevima zauzeli šestu odnosno sedmu poziciju.
Danijel je u “TOP 8“ ušao kao šesto plasirani pa je do kraja natjecanja i obranio svoju šestu poziciju dok je Dominik ušao kao prva pričuva i popravio svoju poziciju za dva mjesta odnosno plasirao se na sedmo mjesto.
Drugog dana natjecanja u kategoriji klinci za Stolnoteniski klub “Tar“ nastupio je Raul Vojinović  koji je odličnom igrom sa ukupno četiri pobjede i tri poraza zauzeo odličnu četvrtu poziciju te za nijansu propustio priliku za osvajanje pehara. “Ostvareni rezultati sa ovog natjecanja samo su još jedan pokazatelj da se u Stolnoteniskom klubu u Taru vrijedno radi i trenira…“ , naglašava trener i voditelj kluba u Taru, Zoran Holik.
Novu priliku za osvajanje naslova najboljih, igrači Tara imat će već idućeg vikenda u Vrsaru, gdje se održava “TOP 8“ najboljih igrača i igračica Istarske županije  a pozive za ovo natjecanje dobili su i članovi STK “Tar“ ; Raul Vojinović, Danijel Filipović, Dominik Maršić i Mateo Dedić.
Stoga pozivamo sve prijatelje kluba i zaljubljenike u ovaj sport da dođu u sportsku dvoranu Osnovne škole“V.Nazor“ u Vrsaru (09.-10.06.2108.) kako bi podržali naše najmlađe stolnotenisače na ovom najjačem stolnoteniskom turniru u Istarskoj županiji.

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S