NEWS
valfresco

U Vrsaru odigran međunarodni stolnoteniski turnir “Sveti Martin”

20181108_195535[1]
08.11.2018. 23:05; Učitavanja: 274; Početna / Novosti / Okolne općine / U Vrsaru odigran međunarodni stolnoteniski turnir “Sveti Martin”

U organizaciji stolnoteniskog kluba iz Vrsara, općine Vrsar i Turističke zajednice općine Vrsar 8.11.2018. održan je tradicionalni međunarodni stolnoteniski turnir prigodom fešte Sv.Martina I dana općine Vrsar
.Kao i prethodnih godina, odazvali su se igrači iz većine istarskih klubova i gosti iz Kopra i Trsta.

U kategoriji seniora 3. mjesto i postolje podijelili su Vedran Pilat i Danijel Ferenac iz Višnjana, 2.mjesto osvojio je Kristijan Lukez iz Pazina dok je najbolji bio Goran Lukez također iz Pazina.
U kategoriji veterana iznad 40 godina 3. mjesto dijele Mauro Nadišić iz Pazina i Zvone Brizić iz porečkog Jadrana,.2.mjesto zauzeo je Jenisej Vinovrški iz Fažane dok je najbolji bio domaći igrač Miodrag Banjac.
U kategoriji veterana50+ 3. mjesto podjelili su Foško Klaudio i Denis Glavinić iz Pazina, 2.mjesto zauzima Joško Fiamengo iz Fažane dok je najbolji bio Paolo Pisani iz Italije(Trieste).
Igrana je i kategorija 60+ i 3.mjesto osvojio je Stjepan Lukačić, 2.Werner Ramsch oba iz stolnoteniskog kluba Parenzo, dok je najbolji Karlo Fabris iz Pazina.

Odigran je i klupski turnir za mlađe kategorije. U konkurenciji najmlađih kadetkinja 3. mjesto osvojila je Iva Brizić, 2.mjesto Morena Brajković dok je najbolja Nika Muzica.
Kod kategorije najmlađih kadeta 3.mjesto osvojio je Dino Maras, 2 je bio Stiven Bašić, a najbolji Paolo Pulić.

Nakon odigranog turnira uslijedilo je zajedničko druženje i večera za sve sudionike turnira.

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email