NEWS

U Poreču održana završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – izvrstan nastup i Kluba za ritmičku gimnastiku Poreč

IMG_2157 (1)
10.06.2019. 13:05; Učitavanja: 314; Početna / Sport / U Poreču održana završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – izvrstan nastup i Kluba za ritmičku gimnastiku Poreč

U subotu je u Poreču održana Završnica kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojoj je sudjelovalo 100 gimnastičarki iz 11 hrvatskih klubova (GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir i KRG Zagreb iz Zagreba, GK Vindija iz Varaždina, KRG Sirena iz Zadra, GK Šibenik-Dalmacija  te KRG Nebo iz Šibenika, KREG Galatea iz Funtane, KSRG Gazela iz Pule, te KRSG Poreč kao domaćin prvenstva).

Pod vodstvom trenica Natalije Tvrković i Jane Oplanić (ujedno i sutkinje), te Carle R. Jugovac-Podvezanec (sutkinje)  u  kategoriji mini natjecala se Umma Ramadani te osvojila 15. mjesto.
U kategoriji mlađih kadetkinja  Mia Tubaković je osvojila 8. mjesto, Marie Lou Čugalj je osvojila 11. mjesto te Lea Jugovac 21. mjesto.
U kategoriji juniorki Ana Cvitković je osvojila 5. mjesto.
U pauzi prije otvaranja prvenstva nastupile su se i najmlađe članice kluba – škole ritmike koje su zajedno sa trenericom Giuliom Moreale predstavile roditeljima svoj rad, a na kraju natjecanja, prije proglašenja rezultata nastupile su sve članice natjecateljskog tima kluba u koreografijama trenerice Natalije Tvrtković.

Klub ovom prilikom zahvaljuje Sportskoj zajednici, Gradu Poreču, te svim roditeljima koji su pomogli u realizaciji ovog prvenstva, te pozdravlja sve do početka ljetnog kampa 10.srpnja.

 

Srdačni pozdravi od KRSG POREČ!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S