NEWS
valfresco

U Općini Vrsar-Orsera prijem za sportaše Kickboxing kluba Vrsar

20181123_141753
23.11.2018. 22:31; Učitavanja: 455; Početna / Novosti / Okolne općine / U Općini Vrsar-Orsera prijem za sportaše Kickboxing kluba Vrsar

U Općini Vrsar – Orsera upriličen je prijem za članove Kickboxing kluba Vrsar koji su proteklih godina postizali značajne rezultate.

U odsutnosti načelnika primio ih je donačelnik Franko Štifanić, čestitao im te istakao kako je grad ponosan na njihove uspjehe, kao i na odlične rezultate koje postižu. Obećao im je i dalju potporu.  

Trener Dražen Mandić zahvalio je na prijemu i podsjetio kako je KBK u svojoj sredini respektabilan sportski kolektiv koji sa svakog natjecanja dođe s medaljama. Naglasio je: Prioritet nam je  ulaganje u mlađe kategorije i mlađe naraštaje, ali to ne isključuje ni rad sa starijim sportašima i rekreativcima. Svakom rezultatu prethodi uporan rad te potpora obitelji i lokalne sredine. Zahvalio je Općini Vrsar-Orsera, koja je uz Montraker i Općinu Funtana-Fontane, najveća potpora Klubu.

Prijemu je nazočio i tajnik Općinskog vijeća i Općinskog načelnika Boris Šverko.

U ime načelnika Ivana Geromette  g. Štifanić uručio je Klubu zahvalnicu-plaketu za postignute izvanredne rezultate s mladima i na sportskim natjecanjima.

Uspjesi ovih mladih sportaša uz veliko zalaganje njihovog trenera,  postali su konstanta vrsarskog sporta i primjer su kako se uz  kvalitetan rad i upornost  mogu postići izvrsni rezultati.

N.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email