NEWS
valfresco

U Motovunu ove srijede predavanje „Fotografija u turizmu“ – Mateo Gobo

cover fotografija u turizmu
03.06.2019. 09:26; Učitavanja: 57; Početna / Novosti / Okolne općine / U Motovunu ove srijede predavanje „Fotografija u turizmu“ – Mateo Gobo

Turistička zajednica Općine Motovun, u suradnji s motovunskom Udrugom fotografa Fotovun, organizira predavanje „Fotografija u turizmu“, koje će voditi fotograf i IT stručnjak Mateo Flego iz labinske tvrtke Gobo Creative Solutions.

Predavanje je prvenstveno namijenjeno lokalnim iznajmljivačima, ugostiteljima, vinarima i ostalim poslovnim subjektima u turizmu te svoj zainteresiranoj javnosti, a održati će se u srijedu 5.6.2019. godine, s početkom u 19 sati, u kongresnoj dvorani Wine & Heritage Hotela Roxanich. Sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Predavanje je ponajprije orijentirano prema turističkom sektoru, što znači kako će biti govora o turističkoj fotografiji (promociji destinacije), fotografiji nekretnina (real estate), fotografiji hrane i proizvoda (product / food) i sl. Naglasiti će se važnost fotografije u turizmu i govoriti o psihološkom utjecaju fotografije na uspješnost prodaje proizvoda i usluga. Napraviti će se i usporedba fotografija snimljenih mobitelom i profesionalnih fotografija kako bi se uvidjela važnost kvalitete fotografija u prezentaciji proizvoda i usluga koje subjekti nude. Biti će zatim govora i o fotografiranju iz zraka, zbog čega je isto bitno i kome je namijenjeno. U dijelu predavanja o fotografiranju nekretnina govoriti će se i o tehničkoj pripremi nekretnina za fotografiranje.

Predavač će govoriti o implementaciji fotografija u web stranice i njihovom utjecaju na stvaranje vizualnog identiteta proizvoda i usluga.

Uoči samog predavanja će Tamara Legović iz Lokalne akcijske grupe Središnje Istre ukratko predstaviti interaktivnu kartu bike i trail staza s dodatnom ponudom.

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S