NEWS
valfresco

STK Višnjan upisuje djecu 1. i 2. razreda osnovne škole Jože Šuran u školu stolnog tenisa

ŠKOLA POČETNIKA
foto: via S. Lukačić
15.10.2019. 23:24; Učitavanja: 96; Početna / Novosti / Okolne općine / STK Višnjan upisuje djecu 1. i 2. razreda osnovne škole Jože Šuran u školu stolnog tenisa

Stolnoteniska škola  stolnoteniskog kluba Višnjan  ove jeseni upisivati će  nove početnike iz 1. i  2. razreda Osnovne škole „Jože Šuran“-Višnjan.
Biti će to peta generacija početnika  koja će trenirati u dvorani Osnovne škole  utorkom i četvrtkom od 12.15 – 13.45.
Početnici će se upoznati prvo sa lopticom kroz razne igre. Nakon nekoliko mjeseci izdvojiti će se napredni koji će započeti na stolovima  prvo sa servama i vraćanju loptice dva osnovna elementa “forhenda” i “bekenda” .
Bit će to mukotrpan rad trenera  koji će morati vraćati početnicima tisuće loptica dok ne vrate pokoju lopticu. Mnogi će sigurno i odustati jer neće moći dočekati da vraćaju više loptica, a najuporniji će kasnije sve brže napredovati.

Trener Stjepan Lukačić je do sada trenirao više od 1000 početnika  od  kojih je  preko 30 postiglo  i sjajne rezultate, tako da  se nada da ima i u ovoj generaciji po koji perspektivni  početnik. Statistika  je neumoljiva  jer od 100 početnika  ostane kroz godine školovanja samo 1-3 školovana stolnotenisača . Za trenera je još važnije da će svi naučiti ispravno tehnički stolni tenis i neće se nigdje “sramotiti”.

Za upis u školu poečetnika prijavite se na mobitel br. 0913030109 ili u dvorani  utorak-četvrtak 12.30.13.30

S.LUKAČIĆ

Print Friendly, PDF & Email