NEWS

Spektakularan završetak Sport Festa

IMG_8983
06.10.2019. 17:44; Učitavanja: 423; Početna / Lifestyle / Zabava / Spektakularan završetak Sport Festa

Sport Fest, najveći regionalni sajam i konferencija sporta, za treći i zadnji dan ostavio je adrenalinska uzbuđenja. Uz završna natjecanja u nekoliko sportskih disciplina, održan je i posebni dio programa nazvan “Sport Fest na krilima”.

Uzbudljivo trodnevno događanje prepuno raznovrsnog sportskog sadržaja posjetilo je više od 5.000 posjetitelja, od kojih je najveći dio došao uživati upravo u adrenalinskim vratolomijama finalnog dana. Gravitacijske jurilice iz kućne radinosti koje su preživjele zagrebačku Red Bull Soapbox utrku došle su u Poreč i oduševile mnogobrojne navijače. Majstori ove ceremonije bili su Mario Petreković i Goran Vugrinec, dok je o pobjednicima odlučivao žiri u sastavu Tamara Despot, Valent Sinković i Drago Ćosić. Pobjedu je svojom brzinom i stilom odnijela ekipa Jack’s Gang.

Atmosferu su do najviših granica kao i prethodna dva dana podigli BMX majstori predvođeni prvakom Svjetskog BMX kupa iz Hrvatske Marinom Rantešom i Senadom Grosicem, te su proglašeni i najbolji sudionici BMX Jam natjecanja. Fanovi disciplina s manje adrenalina pomno su pak pratili Flying Disc natjecanje gdje su također dodijeljene nagrade najboljima.

Uz ovo, u sva tri dana nagrađeni su još pobjednici natjecanja u tenisu, malom nogometu, odbojci, košarci, trčanju, romobilijadi, obaranju ruku, i stolnom tenisu i pikadu. Za kraj su posjetitelji još jednom obišli sajamske izlagače, a najveću pozornost izazvali su mnogobrojni interaktivni štandovi izlagača među kojima su bili: Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski rukometni savez, SEHA liga, Sport Vision, Rost Šport, Električni buntovnik, Marie, Gheek, Surf mania, Biolab, Hidra Iso, Goofy Snowboard, Delicia, Cobra box, Pago tent i mnogi drugi.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svim posjetiteljima, domaćinima iz grada Poreča, Valamar Rivieri i svim ostalim partnerima, izlagačima i natjecateljima te najavljuju još zanimljivije izdanje Sport Festa za sljedeću godinu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email