NEWS

ROMANCE & WINE IN KAŠTELIR ODUŠEVIO PUBLIKU

20180721_223246
22.07.2018. 23:53; Učitavanja: 385; Početna / Lifestyle / Zabava / ROMANCE & WINE IN KAŠTELIR ODUŠEVIO PUBLIKU

Centralni park u Kašteliru ove je subote bio premalen za sve goste i posjetitelje prvog izdanja koncerta Romance & wine in Kaštelir. Romantični duet koji je prvi puta okupio svestranog istarskog kantautora Bruna Krajcara i zagrebačku pop pjevačicu Vannu, svojim je šarmom i ležernošću oduševio nikad brojniju publiku, ali i same organizatore, općinu Kaštelir – Labinci te Turističku zajednicu.

Kaštelirski centralni park se na jednu večer pretvorio u bajkovitu ljetnu pozornicu koja vrvi novim svijetlom i entuzijazmom, te potvrdio ideju organizatora o idealnoj kulisi za takva i slična događanja. Bijeli klavir, izvanredni vokali Vanne i Bruna pod vedrim nebom te stalni, neopterećeni dodir sa posvećenom publikom, pokazali su se jednostavnom ali pobjedničkom formulom.

Niz poznatih i manje poznatih pjesama dvoje izvođača, izvedene su u obliku u kojem su nastale; pune empatije i emocija u tekstu i glazbi, uz minimalnu instrumentalnu pratnju zvukova klavira. Nije se moglo ne primijetiti kako s napretkom koncerta u izvođačima raste želja i strast za uzajamnim glazbenim nadopunjavanjem, koje je na kraju večeri kulminiralo u emotivnoj izvedbi pjesme Krasna zemljo Isto mila.    

Dosad neotkrivena romantična kulisa ovog mjesta, prodisala je novim, svježim zrakom. Cjelovečernja izvanredna atmosfera upotpunjena je vrhunskim vinima i rakijama kaštelirskih proizvođača Legovina, Cossetto, Kocijančić te Istarske kapljice.

Zadovoljstvo nisu skrivali ni organizatori, načelnik općine Enio Jugovac te vanjska suradnica turističke zajednice dr.sc. Romina Sinosich naglasivši kako izuzetan odaziv ove manifestacije daje vjetar u leđa za daljnje planove, te daje kreativnost za nove ideje. 

Ova sjajna glazbena poslastica nastala je iz želje da se dobrom glazbom uz čašu vrhunskog, autohtonog vina, oplemeni kaštelirski centar i pretvori ga se u poželjno i poznato mjesto ljetnih evenata. Izuzetno uspješno prvo izdanje Romance & wine in Kaštelir dokaz je da se uz jednostavne ideje i dobru volju može stvoriti nova bajka.      

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email