NEWS
valfresco

Romance & wine in Kaštelir oduševio publiku

20190706_215359
08.07.2019. 11:50; Učitavanja: 309; Početna / Lifestyle / Zabava / Romance & wine in Kaštelir oduševio publiku

Drugo izdanje romantičnog koncerta Romance & wine ove je subote do zadnjeg mjesta popunilo centralni park u Kašteliru. Vrhunska glazba, prekrasne ljubavne pjesme u sugestivnom i ležernom ambijentu polu tame parka, očaralo je mnogobrojnu stranu i domaću publiku.

Odabir izvođača izvanrednih vokalnih mogućnosti Ivane i Marije Husar te vrsnog istarskog kantautora Bruna Krajcara pokazao se kao pun pogodak ; uživalo se u opuštenim i laganim tonovima uz neobaveznu interakciju sa publikom. Jedinstvena cjelovečernja atmosfera upotpunjena je vrhunskim lokalnim vinima vinarija Cossetto, Legovina i Radoš.

Nakon Krajcarovih poznatih skladbi, sestre Husar preuzele su kormilo koncerta, vokalno se izmjenjujući hitovima grupe Divas, Gibonnija, Cetinskog i Carusa…Dugi niz poznatih pjesama srčano su i strasno izvedene, slaveći emocije. Sami izvođači nisu krili oduševljenje ljetnom kulisom u parku i ugođajem u malom Kašteliru. Kaštelirski centralni park,  pretvoren u bajkovitu ljetnu pozornicu, pokazao se idealnom kulisom za takva događanja.

Nenajavljeno, sredinom večeri, pojavila se i prošlogođišnja izvođačica Romance & wine –  Vanna, koja je u pratnji supruga pratila koncert svojih kolega, te odabrala Kaštelir i ovu manifestaciju kao ljetni večernji izlazak.

Jedinstvena atmosfera koncerta trajala je gotovo sat i pol, prije no što je nevrijeme prekinulo sam kraj manifestacije. Izuzetno smo zadovoljni što smo, unatoč predviđenom lošem vremenu, uspjeli pokloniti našoj publici poseban događaj, koji slavi jednostavnost i ljepotu življenja, – istaknula je voditeljica Tz-a Romina Sinosich, te dodala kako se nada da će treće izdanje Romance & wine napokon biti pošteđeno ljetne kiše.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email