NEWS
valfresco

Ritmičarke Galatea prvi puta u A programu Prvenstva Hrvatske !

IMG_5471
22.10.2019. 18:46; Učitavanja: 142; Početna / Novosti / Okolne općine / Ritmičarke Galatea prvi puta u A programu Prvenstva Hrvatske !

Protekloga vikenda u  Osijeku održalo se 28. pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici u organizaciji KRŠG Rondo povodom njihovoga 25. rođendana.
Na turniru je nastupilo 67 ritmičarki iz 12 klubova.  KREG Galatea je pod čvrstim vodstvom trenerica Elene i Anje Bosykh hrabro po prvi puta krenulo u vode A kategorije.

U kategoriji mlađih kadetkinja u koje spadaju djevojčice 2009-o godište pa i mlađe, nastupile su Viktorija Rakovac, Iana Benčić i Francesca Bernobić, a Pia Kovačić predstavila je klub u kategoriji kadetkinja.
Viktorija Rakovac je ukupno bila treća u vježbi bez rekvizita i s vijačom, a druga u vježbi s obručem u 2011.-om godištu.
Iana Benčić je osvojila četvrto mjesto u vježbi s obručem, a peto s loptom te osmo u vježbi bez rekvizita u kategoriji 2009.-og godišta.
U istoj je kategoriji Francesca Bernobić predstavila klub sa dvije koreografije, onu s obručem i s loptom te za obje postigla deveto mjesto.
Pia Kovačić, predstavila je novu vježbu s trakom za koju je postigla sedmo mjesto, te deseto i jedanaesto za vježbe s obručem i loptom, u kategoriji 2007.-og godišta.

Iako djevojčice za nisu ponijele kući niti jednu medalju, pokazale su trud, vidan napredak u novim i zahtjevnijim koreografijama i otvorile novo poglavlje kluba ušavši u kategoriju A i to samo nakon tri godine postojanja.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email