NEWS
valfresco

Putopisno predavanje “Od mora do vrha – Iran 2017” i predstavljanje knjige “Želim dotaknuti nebo” u Gradskoj knjižnici

11.03.2019. 11:28; Učitavanja: 71; Početna / Kultura / Putopisno predavanje “Od mora do vrha – Iran 2017” i predstavljanje knjige “Želim dotaknuti nebo” u Gradskoj knjižnici
matejperkovknjiga

Ispričane i neispričane priče drevne Perzije, putovanje od pješčane plaže preko džungle i polja riže, preko planina i veličanstvenog kanjona Haraz i milijunskog Teherana. Ispričane i neispričane priče čovjeka kojega priroda uvijek nanovo obogaćuje, koji emocionalno i duhovno raste svakim novim usponom.

Matej Perkov, putopisac i profesionalni planinski vodič, odabrao je velik cilj – popeti se na 5671 metara visok Damavand, planinu koja je najviši vrh Bliskog Istoka i najveći azijski stratovulkan. Nakon te svoje ekspedicije ostao je upisan kao prvi čovjek u povijesti koji se na vrh uspeo krenuvši od 196 kilometara udaljenog grada Babolsar na Kaspijskom moru.

Pozivamo vas na putopisno predavanje “Od mora do vrha – Iran 2017” koje će se održati 13. ožujka 2019. godine u 18 sati u Gradskoj knjižnica Poreč (Trg Marafor 4), kada će Matej Perkov predstaviti i svoju knjigu “Želim dotaknuti nebo”.

Pridružite nam se i dotaknite zajedno s nama planinsku romantiku kojoj je samo nebo granica.

Print Friendly, PDF & Email