NEWS
valfresco

Predstavnici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč na 31. godišnjim susretima i natjecanjima AEHT-a u Leeuwardenu

IMG-5bc123b8aead831239c835eae98a47a2-V
29.11.2018. 19:00; Učitavanja: 335; Početna / Gospodarstvo / Predstavnici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč na 31. godišnjim susretima i natjecanjima AEHT-a u Leeuwardenu

Od 12. do 17. studenoga 2019. u nizozemskom gradu Leeuwardenu održavala se 31. godišnja konferencija i natjecanja AEHT-a (Assotiation Européenne des Ecoles d´Hôtellerie et de Tourisme).
Na manifestaciji koja je okupila preko 500 sudionika iz 35 država, porečku je Turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića predstavljalo četveročlano izaslanstvo.

Učenik drugog razreda programa za zanimanje hotelijersko-turistički tehničar Matija Milokanović natjecao se u disciplini predstavljanje turističke destinacije u ekipi s učenicama iz Belgije i Francuske. Uspješno je izvršio postavljeni zadatak, a za natjecanje ga je pripremila profesorica Vima Čehić Janjuš.

Osim natjecanja, bila je to i prilika za dobru zabavu i sklapanje prijateljstava s učenicima iz drugih hrvatskih škola, njih deset, ali i s vršnjacima iz cijele Europe. Sudionici su upoznali i nama manje poznatu sjevernu nizozemsku regiju Friesland, te slikoviti grad Leeuwarden koji je ove godine Europska prijestolnica kulture.

 

Vesna Baranašić, prof.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email