NEWS
valfresco

Predstavljen projekt "Domus Bonus ? Istria Quality Apartments"

08.05.2006. 00:00; Učitavanja: 55; Početna / Gospodarstvo / Predstavljen projekt "Domus Bonus ? Istria Quality Apartments"
814domuslogo-v.jpg

Ovaj program određuje standarde kvalitetnog privatnog turističkog smještaja dodjeljujući objektima koji ispunjavaju uvjete certifikat kvalitete što omogućuje brojne pogodnosti uključujući i RBA turističke kredite.

RBA turistički krediti u suradnji s Turističkom zajednicom Istarske županije namijenjeni su građanima koji se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, a koji su pribavili preporuku ili mišljenje Turističke zajednice Istarske županije. Novost u ponudi ovih kredita je da se u izračun kreditne sposobnosti tražitelja kredita ubrajaju i procijenjeni prihodi od iznajmljivanja.

RBA turistički krediti nudit će se po kamatnoj stopi već od 5,85 % za kredite u eurima, odnosno 4,95 % za kredite u švicarskim francima. Krediti se odobravaju u iznosu do 100.000 eura odnosno do 150.000 CHF, rok otplate je do 15 godina a postoji mogućnost ugovaranja počeka od 6 ili 12 mjeseci, sa ili bez plaćanja kamate tijekom počeka. Klijentima je na raspolaganju izbor modela osiguranja (sa ili bez jamaca) te mogućnost odobrenja kredita do 15.000 eura odnosno 22.000 CHF bez hipoteke na nekretnini.

Domus Bonus – Istria Quality Apartments – program je Turističke zajednice Istarske županije, lokalnih turističkih zajednica i Istarske razvojne agencije namijenjen je svim registriranim privatnim iznajmljivačima apartmana na području Istarske županije.

Posjedovanje i isticanje certifikata Domus Bonus iznajmljivačima donosi brojne prednosti i pogodnosti: Turistička zajednica Istarske županije jamči za kvalitetu smještaja koja se nudi u objektima s oznakom Domus Bonus, što će biti značajna preporuka za goste pri odabiru smještaja. Također, Turistička zajednica uvrstit će sve objekte s oznakom Domus Bonus u službene kanale promocije: promidžbene materijale, službene Internet stranice, sajmove itd.

Za certifikat kvalitete Domus Bonus mogu konkurirati svi registrirani iznajmljivači apartmana čiji kapaciteti zadovoljavaju uvjete određene standardima. Turistička zajednica Istarske županije poziva sve one koji žele podići razinu kvalitete smještaja kojeg nude da im se obrate, te da uz njihovo stručno vodstvo i smjernice lakše ispune uvjete.

index.hr

Prema specifikaciji Domus-Bonus apartman mora imati:

– zaseban ulaz 

– klima-uređaje        

– TV u boji sa satelitskim prijemom

– cjenik i kućni red na četiri jezika

– vrhunsku čistoću i kvalitetu namještaja i opreme

– prostori za spavanje, boravak, blagovanje i kuhanje moraju biti odvojeni

– osigurano parkirno mjesto

– točno definirani broj opreme za sve prostore, od broja ručnika i utičnica do popisa potrebnog namještaja

Print Friendly, PDF & Email